وی درخصوص تاثیر نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بر معرفی آثار تازه ادبیات گفت: با توجه به بازدید و استقبال پرشور مردم از نمایشگاه، آثار تازه منتشرشده، همراه با دیگر آثار در معرض دید و سنجش مخاطبان قرار می گیرند و این امر باعث سهولت دسترسی دوستداران کتاب به این آثار می شود.
وی ادامه داد: نمایشگاه کتاب 1402 فرصت بینظیری برای خرید کتاب و حمایت مادی و معنوی از صاحبان آثار تازه منتشرشده ادبیات فراهم می آورد.
نویسنده فیلمنامه سفیددستان بهشتی ادامه داد: ناشران باید مخاطبان و بازار هدف خود را به خوبی شناسایی کرده و از راه های مختلف همچون فضای مجازی، سایت، رسانه و... آدرس غرفه و کتابهای منتشرشده خود را به صورت گسترده اطلاع رسانی کرده و ضمن تبلیغات برای معرفی آثار، خلاصه و چکیده ای از کتاب ها را در معرض دید قرار دهند تا مخاطب بتواند در کمترین زمان ممکن، کتاب مورد نظرش را تهیه کند.
صفری ادامه داد: ناشران با دعوت از نویسندگانی که آثارشان را منتشرکرده اند، ضمن احترام به شخصیت نویسنده، باعث دیدار و آشنایی مولف با مخاطبان و معرفی بی واسطه آثار و در صورت امکان زمینه نقد و بررسی کتب را فراهم کنند.
وی با اشاره به نقش نمایشگاه در بالا بردن سرانه مطالعه در جامعه گفت: با توجه به گستردگی کمی و کیفی آثار ارائه شده در ژانرهای مختلف ادبی، هنری، آموزشی، علمی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی، پزشکی و... نمایشگاه میتواند پاسخگوی نیازها و سلایق مختلف مردم برای تهیه کتابهای موردنظر خود و مطالعه آنها باشد و بیشک نقش مهمی در بالابردن سرانه مطالعه در میان جامعه ایفا خواهد کرد.
به گزارش ایبنا سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است.» از 20 تا 30 اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) در دو بخش حضوری و مجازی در حال برگزاری است.
نظر شما