مدیر عامل بنیاد بینالمللی امام رضا علیهالسلام با اشاره به اینکه تاکنون هشت میلیون و ۵۰۰ اثر در فضای رقابتی در سالهای مختلف به جشنواره ارسال شده است، عنوان کرد: در دوره جدید بنیاد بینالمللی امام رضا علیهالسلام در کنار پاسداشت عرصه عمومی بودن جشنواره به تخصصی و حرفهای شدن جشنواره میپردازیم.
وی ادامه داد: جشنواره امام رضا علیهالسلام را با توجه به زیست بوم فرهنگی کشور انجام میدهیم و هر استان را به عنوان نماینده برگزاری یک جشنواره تعریف میکنیم، به عنوان مثال در استان تبریز جشنواره تئاتر رضوی، در استان کرمان جشنواره شعر رضوی، در استان سمنان جشنواره داستان رضوی و غیره برگزار میشود.
سعیدیزاده بیان کرد: در کرمان قبل از جشنواره کنونی امام رضا علیه السلام که از سال ۸۱ در حال برگزاری است، جشنواره امام رضا علیهالسلام را پایهگذاری کردهاند و میتوان گفت این جشنواره در کرمان هفت الی هشت دوره قبل از جشنواره اصلی در حال فعالیت است.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی امام رضا علیهالسلام در خصوص رویکردها و محورهای جشنواره اظهار کرد: رویکرد ما در برگزاری جشنواره امام رضا علیهالسلام، تولید محصول است؛ به این معنی که کاری که هنرمندان انجام میدهند باید به گونهای باشد که بهصورت محصول در اختیار آحاد جامعه قرار گیرد.
وی افزود: در این دوره از جشنواره، جشنواره امام رضا علیهالسلام را در سطح ملی برگزار کردهایم؛ همانگونه که دبیر جشنواره را از اساتید شعر آیینی و ملی انتخاب کردهایم تا با بهرهگیری از اساتید هنر و فرهنگ بتوانیم شعر این عرصه را تقویت کنیم.
سعیدیزاده ارتقا و رشد جوایز در این دوره از جشنواره را از رویکردهای دیگر جشنواره نام برد و گفت: توجه به توانمندسازی و استعدادیابی در فرآیند جشنوار و تشکیل هیات داوران ملی، از دیگر اقدامات مد نظر ماست.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی امام رضا علیهالسلام تصریح کرد: در ۱۶حوزه جشنواره که چهار عرصه آن در حوزه بینالمللی نیز فعالیت میکنند.
وی با تأکید بر اینکه رویکرد ما عمومیسازی فرهنگ رضوی و تولید آثار فاخر است تا بتوانیم محصولات فاخر را در معرض عموم مردم قرار دهیم، ادامه داد: برگزاری شب شعر و نشستهای شعری از دیگر برنامههای مد نظر است.
سعیدیزاده خاطرنشان کرد: امام رضا علیهالسلام محل وفاق همه اقشار با هر گرایشی است و در برهه کنونی نیاز به برجستهسازی این شخصیت والا داریم.
نظر شما