وی درباره تاثیر کتاب بر حوزه اجرا توضیح داد: کتاب و حوزه اجرا دو دوست صمیمی و نزدیک هستند، گوینده خوب کسی است که باسواد باشد. منظور از سواد، سواد اجتماعی است؛ یعنی گذشته از اینکه باید ادبیات کشورش را بشناسد، باید جامعهشناس باشد و همچنین روی زبان روزمره مردم تحقیق کرده باشد که بخشی از آن در جامعه به دست میآید؛ اما بخش عمده آن تأثیر مطالعه است.
مجری برنامه «سیمای خانواده» ادامه داد: نویسندگان سالها تجربیات خود را در یک کتاب جمع کردند تا به افراد دیگری منتقل شود، اگر کسی میخواهد گوینده خوبی باشد حتماً باید خواننده و شنونده خوبی هم باشد. خیلی ساده و معمولی از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عبور نکنیم؛ چراکه گستردگی و اثرگذاری نمایشگاه کتاب بسیار اهمیت دارد.
وی درباره حال و هوای برگزاری نمایشگاه کتاب اظهار کرد: برای انجام هر کار فرهنگی و غیرفرهنگی حال و هوای این کار بسیار مهم است، آدمها را باید جذب خودش کند و جاذبه داشته باشد. وقتی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضوری باشد، آدمها با یکدیگر معاشرت کرده و درباره کتاب صحبت میکنند و کتابهای خوب را به هم معرفی میکنند؛ چون با فضای مجازی ارتباط خوبی ندارم برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی برای من جذابیت ندارد.
این مجری همچنین مطرح کرد: با توجه به شغل من در حوزه اجرا و روزنامهنگاری در مجله «خانواده سبز»، کتاب خواندن برای من مثل نفس کشیدن است؛ حداقل باید روزی 10 الی 15 صفحه مطالعه داشته باشم؛ کتاب نقش مهمی در زندگی من دارد و بیشتر کتابهای روانشناسی و شعر میخوانم.
هرمز شجاعیمهر در پایان گفت: همه به دنبال اتفاق بزرگ در زندگی خودمان هستیم تا ما را به سمت خوشبختی و سعادت و سلامتی در روزهای روشن هدایت کند و اگر ما کتاب نخوانیم این اتفاق نمیافتد؛ تنها مسیری که میتواند ما را به این هدف بزرگ برساند مطالعه و کتاب خواندن است. کتاب باید در سبد فرهنگی خانوادهها جایگاه بسیار مهمی داشته باشد؛ نمیگویم فیلم و سریال نمیبینیم؛ اما لمس کتاب و اینکه خودت را جای نویسنده گذاشتن یک اتفاق شیرین است. آرزوی من این است همه پدر مادرها و جوانان کشورم کتابخوان شوند.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با شعار «با کتاب سلامتیم» در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما