سارا استوارت جانسون، دانشمند و سیارهشناس، داستان جستجوی زندگی انسانی در مریخ را در کتاب جذاب «آژیرهای مریخ» روایت میکند. وی در کتابش نظرات دانشمندان زیادی را درباره سیاره سرخ بیان کرده است. همچنین جانسون به بررسی چگونگی نظر دانشمندان در روند مطالعه نزدیکترین همسایه ما میپردازد.
اشیای فضایی پرنده یا همان یوفوها توجه بسیاری از مردم را در یک دهه گذشته به خود جلب کرده است. آیا به جای بیگانگان کسی از ما میتواند بشقاب پرندهها را هدایت کند؟ آیا فرزندان آینده ما تسلط کافی بر زمان و فضا دارند؟ شاید یوفوها را فرزندان دور ما هدایت میکنند و از آینده آمدهاند تا ما را در گذشته تکاملی خود مطاله کنند. کتاب «اشیای ناشناس پرنده» نوشته مایکل مسترز با ارائه پیشنهادهای قابل تأمل، نگاهی تازه به این تفکر دارد.
آیا داستان نیویورک تایمز را در سال 2017 درباره بشقاب پرندهها خواندهاید که ادعا میکرد یکی از برنامههای ویژه پنتاگون تحقیق در مورد بشقاب پرندهها است. آیا شایعاتی درباره در مورد اینکه چرا FBI رصدخانه خورشیدی را سال بعد به دلایل نامعلوم تعطیل کرد، شنیدید؟ آیا از اینکه چرا این تعداد مستند درباره مشاهدات بیگانه وجود دارد، گیج شدهاید؟ سارا اسکولز ، روزنامهنگار مستقل، در کتاب «آنها از قبل اینجا هستند: چرا ما بشقاب میبینیم» به این سوالات و بسیاری دیگر در کتابش پاسخ میدهد.
چه اتفاقی برای ماهوارهها میافتد وقتی آنها نابود شوند؟ و فکر میکنید چه زمانی میمیرند؟ آلیس گورمن یک باستانشناس استرالیایی است که اشیا مربوط به پرواز فضایی و آنچه را که میتوانیم با تفکر درباره فضا از دریچه باستانشناسی یاد بگیریم ، را در کتابش مورد مطالعه قرار داده است.
کتاب او داستانی جذاب از شیوههای شکلگیری انسان در نحوه رفتن به فضا است. گورمن در کتابش دیدگاه جدیدی در مورد تاریخ و آینده فضا ارائه میدهد.
نظر شما