یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۱
از زندگی در سیاره سرخ تا بازگشت فرزندان ما به گذشته

اگر دوست دارید بدانید زندگی در سیاره سرخ چگونه خواهد بود یا بشقاب‌پرنده‌ها نوید بازگشت فرزندانمان به گذشته را می‌دهند یا خیر؟ سری جدید پیشنهادهای سایت اسپیس را بخوانید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از space.com بعد از اتفاقات فضایی اخیر که ایلان ماسک بانی آن‌ها بوده است.؛ کتاب‌هایی که درباره کشف کیهان و فضا نوشته شده است طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. در انتخاب اینکه کدام کتاب را اول بخوانید شاید دچار سردرگمی شوید. بنابراین ویراستاران این سایت علمی لیستی از بهترین کتاب‌ها درباره فضا که در سال جاری نوشته شده‌اند را برای خوانندگان معرفی کرده‌اند.
 

 
زندگی در جهان دیگر
سارا استوارت جانسون، دانشمند و سیاره‌شناس، داستان جستجوی زندگی انسانی در مریخ را در کتاب جذاب «آژیرهای مریخ» روایت می‌کند. وی در کتابش نظرات دانشمندان زیادی را درباره سیاره سرخ بیان کرده است. همچنین جانسون به بررسی چگونگی نظر دانشمندان در روند مطالعه نزدیک‌ترین همسایه ما می‌پردازد.


 
آیا فرزندان ما برگشته‌اند؟
اشیای فضایی پرنده یا همان یوفوها توجه بسیاری از مردم را در یک دهه گذشته به خود جلب کرده است. آیا به جای بیگانگان کسی از ما می‌تواند بشقاب پرنده‌ها را هدایت کند؟ آیا فرزندان آینده ما تسلط کافی بر زمان و فضا دارند؟ شاید یوفوها را فرزندان دور ما هدایت می‌کنند و از آینده آمده‌اند تا ما را در گذشته تکاملی خود مطاله کنند. کتاب «اشیای ناشناس پرنده» نوشته مایکل مسترز با ارائه پیشنهادهای قابل تأمل، نگاهی تازه به این تفکر دارد.
 

 
آن‌ها پیش از ما بودند
آیا داستان نیویورک تایمز را در سال 2017 درباره بشقاب پرنده‌ها خوانده‌اید که ادعا می‌کرد یکی از برنامه‌های ویژه پنتاگون تحقیق در مورد بشقاب پرنده‌ها است. آیا شایعاتی درباره در مورد اینکه چرا FBI رصدخانه خورشیدی را سال بعد به دلایل نامعلوم تعطیل کرد، شنیدید؟ آیا از اینکه چرا این تعداد مستند درباره مشاهدات بیگانه وجود دارد، گیج شده‌اید؟ سارا اسکولز ، روزنامه‌نگار مستقل، در کتاب «آنها از قبل اینجا هستند: چرا ما بشقاب می‌بینیم» به این سوالات و بسیاری دیگر در کتابش پاسخ می‌دهد.
 

 
وقتی فضا می‌شکند
چه اتفاقی برای ماهواره‌ها می‌افتد وقتی آن‌ها نابود شوند؟ و فکر می‌کنید چه زمانی می‌میرند؟ آلیس گورمن یک باستان‌شناس استرالیایی است که اشیا مربوط به پرواز فضایی و آنچه را که می‌توانیم با تفکر درباره فضا از دریچه باستان‌شناسی یاد بگیریم ، را در کتابش مورد مطالعه قرار داده است.
 
کتاب او داستانی جذاب از شیوه‌های شکل‌گیری انسان در نحوه رفتن به فضا است. گورمن در کتابش دیدگاه جدیدی در مورد تاریخ و آینده فضا ارائه می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها