چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۶
احیای کتابخانه‌های بلااستفاده با مشارکت شهرداری

علیرضا فاطمیان‌پور از احیا و بهره‌برداری کتابخانه‌های مشارکتی خبر داد و گفت: هدف‌گذاری ما این بوده که بتوانیم کتابخانه‌های مشارکتی با مردم ایجاد کنیم و احتمالا به زودی یکی یا دو کتابخانه مشارکتی بهره‌برداری می‌شود.

علیرضا فاطمیان‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره امکان افزایش و توسعه کتابخانه‌های تهران گفت: ما در مجموع ۱۱۰ کتابخانه در تهران تحت پوشش داریم که با توجه محدودیت‌ها، مخصوصا وضعیت مالی سازمان، امکان افزایش تعداد و توسعه این فضاها وجود ندارد؛ منتهی هدف‌گذاری ما این بوده که بتوانیم کتابخانه‌های مشارکتی با مردم ایجاد کنیم.
 
او ادامه داد: برای نیل به این هدف به چند کتابخانه مراجعه کردیم؛ کتابخانه‌هایی که فعالیتی ندارند و تقریبا استفاده نمی‌شوند. ما به مسئولان این کتابخانه‌ها پیشنهاد همکاری داده‌ایم که پیشنهادات در دست بررسی است و احتمال دارد در آینده نزدیک یکی یا دو کتابخانه مشارکتی هم با با کمک سازمان احیا و قابل بهره‌برداری شود.
 
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن اشاره به کمبود منابع کتابخانه‌های تحت پوشش این سازمان، عنوان کرد: متاسفانه سال‌ها است که کمبود منابع باعث شده مخازن کتابخانه‌های ما از حد مطلوب فاصله بگیرد. البته با شورای اسلامی شهر تهران صحبت‌هایی شده و در‌این‌باره به ما وعده همکاری مناسبی داده‌اند که امیدوار هستیم این وعده محقق شود و بتوانیم توجه ویژه‌ای به مجموعه کتابخانه‌های سازمان در حوزه منابع داشته باشیم.
 
فاطمیان‌پور در ادامه از تصمیم برای گسترش فضای کتاب و کتابخوانی در کتابخانه‌ها خبر داد و افزود: یک سیاست کلی که سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در پی گرفته، این است که بتواند کتابخانه‌ها را به فضای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی تبدیل کند.
 
او ادامه داد: قدم اول این سیاست با برگزاری شوراهای اندیشه‌ورز کتاب شکل گرفته است. این شوراها اعضای مبرزی دارد، که کارشان همین است. مثلا علی‌اکبر اشعری، محسن چینی‌فروشان، میثم میری و محمدعلی شامانی که همه در حوزه کتاب شناخته‌شده هستند، در این حوزه به ما کمک می‌کنند.
 
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه گفت: علاوه‌براین؛ مسئولان مجموعه باغ‌کتاب هم که از مجموعه‌های شهرداری است، در شوراهای اندیشه‌ورز حضور دارند و کمک می‌کنند که بتوانیم فضاهای کتابخانه‌هامان را از صرفا تالار مطالعه یا فضای کتابخانه بودن، به مراکز فرهنگی ترویج کتاب‌ و کتاب‌خوانی تبدیل کنیم. این جلسات حتما دستاورد اجرایی هم دارد که بعد از تصویب در شورا و ابلاغ رئیس سازمان، برخی از آن‌ها برای عموم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها