مدیرکل حوزه وزارتی و سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت نمایشگاه کتاب تهران گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، جریانسازی بسیار خوبی در حوزه فرهنگ دارد؛ آنچنانکه تازههای نشر را به مردم معرفی میکند و نوعی تبادل تجربه میان ناشران و افکار عمومی است.
احمدی گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، جریانسازی بسیار خوبی در حوزه فرهنگ دارد؛ آنچنانکه تازههای نشر را به مردم معرفی میکند و نوعی تبادل تجربه میان ناشران و افکار عمومی است.
وی افزود: این موضوع ظرفیت بالای حوزه نشر را برای کسانی که میخواهند انقلاب اسلامی را ارزیابی کنند و تحولات حوزه کتاب و نشر را مشاهده کنند، بسیار خوب است. همچنین به مقایسه رشد حوزه نشر بین سالهای قبل و فعلی نیز توجه شده است.
احمدی توجه به استانها و فعالیتهای آنها را از دیگر ویژگیهای نمایشگاه امسال معرفی کرد و گفت: از جمله مواردی که سال گذشته نیز بوده و امسال هم قابل توجه است، بحث استانشناسی است که در نمایشگاه وجود دارد. در حوزه استانشناسی که چند سالی است توسط اداره کل استانها انجام میشود، امسال نیز شاهد بودیم که استانهای شاخص و ظرفیتهای استانی معرفی شدند و این موضوع در معرفی خرده فرهنگها نقش موثری دارد.
به گفته وی، موضوع دیگر، نظم نمایشگاه امسال است که نسبت به سالهای قبل مشاهده میشود و نشان میدهد که مسائل آسیبشناسی شده و معایب سالهای قبل کمتر وجود دارد.
احمدی یادآور شد: امنیت و وضعیت نمایشگاه امسال نیز نسبت به سال گذشته خیلی بهتر است و امتیازات نمایشگاه امسال بیشتر شده، علاوه بر آن در نمایشگاه سالهای قبل هم زحمات زیادی متحمل شده که میتوان نتایج آن را امسال مشاهده کرد.
سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 22 اردیبهشت ماه هر روز از ساعت 10 تا 20 در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.
نظر شما