جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۶
حضور «رسانه کتاب» در نمایشگاه کتاب

​ «رسانه‌‌ کتاب» اولین و تنها رسانه‌ تصویری جامع حوزه‌ کتاب در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد، تهیه و تولید برنامه‌های مختلف و آیتم‌های تصویری با موضوع کتاب از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.

سید مهدی مدیرواقفی؛ سردبیر رسانه کتاب در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، عنوان کرد: تاکنون در حوزه کتاب کار تصویری انجام نشده بود و بیشتر فعالیت‌ها در این زمینه به مطبوعات و نشریات محدود می‌شد و رسانه کتاب در تلاش است که در زمینه توسعه کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهگ مطالعه در قالب آیتم‌های تصویری اقدام کند.
 
وی افزود: معتقد هستیم که حوزه کتاب مهجور است و اهالی این حوزه با وجود ظرفیت‌های بسیار خوبی که در زمینه فرهنگ و کتاب وجود دارد، به مردم جامعه خوب شناسانده نمی‌شوند و می‌توان با استفاده از قالب‌های مختلف تصویری در این زمینه فعالیت کرد.
 
مدیر واقفی با اشاره به آغاز فعالیت رسانه کتاب از بهمن ماه سال 95، توضیح داد:‌ این رسانه خصوصی است و کاملاً مستقل فعالیت می‌کند و با بهره‌گیری از نیروی انسانی مجرب و فعالیت‌هایی مانند معرفی کتاب در حوزه‌های مختلف گفت‌وگو با پدیدآورندگان کتاب، ناشران، هنرمندان، مسئولان مرتبط با حوزه‌ی فرهنگ و کتاب، مخاطبان می‌پردازد.
 
وی پوشش جامع و گسترده‌ مهمترین رویدادهای دنیای کتاب را از دیگر برنامه‌های این مجموعه معرفی کرد و گفت: ما در یکسال گذشته بیشتر در قالب نسخه آزمایشی فعالیت می‌کردیم اما به صورت رسمی از نخستین روز سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فعالیت‌های خود را آغاز کردیم و دنبال می‌کنیم.
 
سردبیر رسانه کتاب همچنین با اشاره به بخش‌های مختلف رسانه کتاب، توضیح داد: معرفی کتاب یکی از مهمترین برنامه‌های ما است که در قالب آیتم‌هایی چون فوتوکتاب، ویدئو کتاب و کافه کتاب با ایجاد جذابیت‌های بصری به دنبال تاثیر در آمار و سرانه مطالعه کتاب با کمک فضای مجازی است.
 
وی از دیالوگ به عنوان دیگر برنامه رسانه کتاب نام برد و یادآور شد: گفت‌وگو با ناشران، نویسندگان، مترجمان، تصویرگران، کتاب‌خوان‌ها، خبرنگاران کتاب، کارگران چاپخانه‌ها و کتابفروش‌ها از رئوس این برنامه است که در قالب دیالوگ دنبال می‌شود.
 
مدیر واقفی «صامت» را یکی دیگر از برنامه‌های این مجموعه معرفی کرد و گفت: در این بخش معرفی کتاب و خبرهای و رویدادهای مهم کتابی با زبان اشاره برای ناشنوایان اجرا می‌شود و این بخش با هدف تکریم معلولان پیش‌بینی شده است.
 
سردبیر رسانه کتاب درباره برنامه «مدیوم» نیز توضیح داد: این بخش شامل  اقتباس، نمایش، سرگرمی، نمایشنامه‌خوانی، داستان‌خوانی و شعرخوانی می‌شود که در دو حوزه کودک و نوجوان و بزرگسال است.
 
وی با اشاره به شعار رسانه کتاب، توضیح داد: شعار ما این است که رسانه کتاب؛ حلقه گمشده اهالی کتاب است، به طوری که با اتصال این حلقه می‌توانیم بسیاری از کاستی‌هایی که در حوزه اطلاعرسانی و آشنایی مردم با تازه‌های نشر است را برطرف کنیم.
 
مدیرواقفی درباره دیگر برنامه‌های این مجموعه در آینده نزدیک، توضیح داد: برگزاری جوایز کتاب سالانه، مسابقات فصلی برای مخاطبان کتاب و بزرگداشت و آئین تجلیل از بزرگان دنیای کتاب، همچنین برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف از دیگر برنامه‌های رسانه‌ کتاب در آینده است.
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها