چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
حضور گسترده کتابفروشی‌های همدان در «تابستانه کتاب»/ خانه کتاب شعبه‌های خود را در شهرستان دایر کند

مجید فروتن، معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اجرای طرح «تابستانه کتاب» از 16 تیر تا 15ماه، از استقبال کتابفروشی‌های استان از این طرح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از همدان نیوز، مجید فروتن درباره طرح «تابستانه کتاب» و میزان مشارکت استان همدان در این طرح گفت: هدف این طرح، رونق كتابفروشی‌ها و توزيع عادلانه حمايت‌های يارانه‌ای به سراسر كشور است. هفت کتابفروشی همدان در طرح «عیدانه کتاب» مشارکت کردند که این مشارکت  در طرح «تابستانه کتاب» به افزایش دو برابری منتهی شد.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه کتابفروشی‌های مرکز استان مشارکت بیشتری در طرح «تابستانه کتاب» داشته‌اند، افزود: تنها یک کتابفروشی در شهرستان ملایر در این طرح شرکت کرده است. در تلاش هستیم مشارکت کتابفروشی‌های دیگر را به حضور در این طرح جلب کنیم.

وی همچنین، به دلایل مشارکت کمرنگ کتابفروشی‌های استان همدان در طرح «عیدانه کتاب» اشاره کرد و گفت: اطلاع‌رسانی طرح «عیدانه کتاب» گسترده نبود و بسیاری از کتابفروشی‌ها از اجرای این طرح اطلاعی نداشتند. بنابراین در آن مرحله، کتابفروشی‌های استان همدان حضور پر رنگی در طرح «عیدانه کتاب» نداشتند.

فروتن با بیان اینکه طرح «عیدانه کتاب» فرصت آشنایی کتابفروشان برای مشارکت در طرح‌های بعدی را فراهم کرد، گفت: کتابفروشان استان همدان از طریق عیدانه کتاب با تمام زوایای این طرح آشنا شدند تا با آمادگی بیشتری در طرح‌های آینده شرکت کنند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه حمایت از کتابفروشان به رونق کتاب و کتابخوانی منتهی می‌شود، گفت: این طرح‌ها وارد مرحله سوم خود شدند و قطعا آسیب‌شناسی‌های آن انجام شده است.

فروتن اجرای طرح «تابستانه کتاب» در استان همدان را  باعث رونق کتابفروشان دانست و گفت: تاثیر این طرح‌ها به حدی است که کتابفروشان با مراجعه به وزارت فرهنگ استان، پیگیر اجرای دوباره این دسته از طرح ها بودند.

وی همزمانی اجرای طرح «تابستانه کتاب» با تعطیلات تابستان را فرصت مناسبی برای مطالعه کتاب عنوان کرد و گفت: زمانی که این طرح اجرا می‌شود کودکان و نوجوانان و حتی دانشجویان فرصت زیادی برای مطالعه کتاب دارند و این طرح به افزایش مطالعه در این ایام منجر می‌شود.

فروتن پیشنهاد کرد: خانه کتاب، شعبه خود را در شهرستان‌ها دایر کند تا تمام سیاست‌هایی که در پایتخت اجرا می‌کند در شهرستان‌ها نیز دنبال کند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: کتابفروشی‌هایی در طرح تابستانه کتاب موفق می‌شوند که تمام نیازهای مخاطبان را در نظر بگیرند. کتابفروشی‌های شهرستان باید همه کتاب‌های جدیدی که منتشر می‌شود در کتابفروشی خود عرضه کنند تا مخاطبان ارتباط بهتری با آن کتابفروشی بر قرار کنند.

فروتن بیان کرد: همزمان با اجرا شدن طرح «تابستانه کتاب» دستگاه‌های کارت‌خوان بانک شهر و بانک صادارت در کتابفروشی‌ها فعال باشد تا هم مردم و هم کتابفروشان با مشکل رو به رو نشوند و بهتر بتوانند از این طرح استفاده کنند.

وی در پایان گفت: برای اثرگذاری هرچه بهتر طرح‌هایی مانند عیدانه و تابستانه کتاب باید برنامه‌ریزی طولانی مدتی برای آنها در نظر بگیریم تا از یک تقویم ثابت در طول سال برخوردار شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها