پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
اسدزاده: علاقه‌مندان به تاریخ تئاتر ایران «تماشاخانه‌های طهران» را بخوانند

داریوش اسدزاده، هنرمند پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی، مطالعه کتابی از خود با عنوان «تماشاخانه‌های طهران» را برای مطالعه آخر هفته پیشنهاد کرد و گفت: این کتاب به تاریخچه‌ای از تماشاخانه طهران از سال 1320 تا 1350 می‌پردازد.

داریوش اسدزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره کتاب پیشنهادی خود برای مطالعه مخاطبان عنوان کرد: معتقدم که هرکس باید بر اساس علاقه‌ ذاتی خود به دنبال حرفه‌ای که می‌خواهد برود و درباره دانش آن حرفه، هرچه می‌تواند مطالعه کند. اما برای افرادی که در حوزه هنرهای نمایشی فعالیت و تحصیل می‌کنند و به تاریخ تئاتر ایران نیز علاقه‌مند هستند، مطالعه «تماشاخانه‌های طهران» را پیشنهاد می‌کنم.

اسدزاده درباره این کتاب توضیح داد: «تماشاخانه‌های طهران» سومین کتاب تألیفی من است که از سوی انتشارات افراز منتشر شده است. این کتاب به تاریخچه‌ای از تماشاخانه طهران به عنوان اولین تئاتر دائمی ایران از سال 1320 تا 1350 می‌پردازد که در آن سعی کرده‌ام خاطراتم را از بازیگران، کارگردانان، نمایش‌ها و نمایشنامه‌های آن زمان را بازگو کنم.

وی با اشاره به دیگر تألیفات خود ادامه داد: اولین کتاب من «سیری در تاریخ تئاتر ایران؛ پیش از اسلام تا سال 1357» است که در آن ثابت کرده‌ام که ما 100 سال پیش از اسلام در ایران تئاتر داشته‌ایم. برخی ریشه و آغاز تئاتر ایران را تعزیه عنوان می‌کنند، در حالی که من با دلیل و مدرک ثابت کرده‌ام که ریشه تئاتر ایران به 100 سال پیش از اسلام باز می‌گردد و «گزیده‌ای از تاریخ تئاتر» هم عنوان دومین کتاب من بود.

این هنرمند پیشکسوت با اشاره به علاقه زیاد خود به کتاب و مطالعه گفت: خانه من دو اتاق دارد که یکی از آنها به کتابخانه بزرگ من اختصاص دارد و دیگری هم اتاق خوابم است که آن هم همیشه پر از کتاب است. معمولا روزانه 8 ساعت مطالعه می‌کنم و پیش آمده که 3 روز از خانه بیرون نیامده‌ام و با کتاب‌هایم وقت گذرانده‌ام. در حال حاضر هم مشغول نوشتن کتابی درباره تاریخ سینمای ایران هستم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها