وی درباره این کتاب توضیح داد: «تکانه جهانمندی» شامل نظر سه هزار نفر از اندیشمندان، متفکران و فلاسفه حاضر و گذشته و فعالان و متخصصان در زمینه اینترنت و دنیای مجازی، زبانشناسان، فرهنگ شناسان و دست اندر کاران علوم بیولوژی، ارتباطات، مخابرات و غیره، درباره دنیای جدیدی است که در قرن حاضر با آن رو به خواهیم بود.
عبدالرشیدی انتشار این کتاب را ابتکاری از سوی یونسکو عنوان کرد و درباره چگونگی شکلگیری آن گفت: مجموعه کامل اظهار نظرهای این سه هزار نفر در اختیار ایوبرونسویک و آندره دانزی از مقامات عالی سازمان یونسکو در فرانسه قرار گرفت و این افراد پس از تحقیق و بررسی بسیار کتابی کوچک در 116 صفحه تدوین کردند.
این نویسنده و مترجم همچنین درباره مهمترین مباحث مطرح شده در این کتاب گفت: این سه هزار متفکر در این کتاب از تمدن جدیدی حرف میزنند که بیاطلاعی و نا آگاهی از آن باعث میشود که از جریان این اتفاق بزرگ عقب بمانیم. بحث تغییر هویتها، افزایش مهاجرتها، شوکهای وارد شده به فرهنگ و زبان ملتها، آداب و رسوم دنیای جدید از جمله مباحث مطرح شده در این کتاب هستند.
وی افزود: شاید خواندن این کتاب در وهله اول کمی سخت باشد، چراکه چکیده اظهار نظر سه هزار متفکر و فیلسوف است. اما به نظر من خواندن آن برای آشنایی با دنیای پیش رو بسیار جذاب و جالب خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کتاب «تکانه جهانمندی» به لیک زیر مراجعه کنید:
نظر شما