دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
«علم، دین و فلسفه»؛ آشتی علم و فلسفه در فضای گفت‌وگو

کتاب «علم، دین و فلسفه» نتیجه سلسله نشست‌هایی با حضور دکتر مهدی گلشنی و جمعی از صاحب‌نظران حوزه فلسفه علم و دین است که می‌کوشد میان علم و فلسفه، رابطه‌ و پیوندی منطقی و مستدام برقرار کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) کتاب «علم، دین و فلسفه» در هفت فصل تدوین یافته است که عبارتند از  علم و فلسفه؛ فلسفه‌ علم؛ علم و دین؛ علم دینی؛ تکنولوژی و فلسفه تکنولوژی؛ وضعیت کنونی علم در کشور و جهانی‌شدن.

دکتر مهدی گلشنی به عنوان یکی از دانشمندان برجسته فیزیک و از مفاخر فرهنگی کشور که در زمینه فلسفه علم،‌ نسبت علم و دین و چیستی علم دینی مطالعات جدی و حضوری فعال داشته است معتقد است: «مشکلی که در حال حاضر با آن روبه‌رو هستیم این است که محیط‌های علمی ما از بحث‌های مبنایی که سرانجام آنها به سؤالات فلسفی می‌انجامد گریزان هستند و محیط‌های فلسفی‌مان اصلا مایل نیستند به ابعاد و مشکلات فلسفی علوم توجه کنند و در حل آنها تلاش کنند. این کار، محیط‌های علمی را از عمق و محیط‌های فلسفی را از نفوذ و تاثیرگذاری محروم می‌سازد.»

همین انگیزه سبب شد تا در سال 1382 سلسله جلسات علمی متعددی با محوریت مهدی گلشنی و حضور برخی استادان فیزیک کشور برگزار شود که تنظیم مجموعه آنها، منجر به تدوین کتابی با عنوان «علم، دین و فلسفه (گفتگو با دکتر مهدی گلشنی)» شده است.



کتاب «علم، دین و فلسفه (گفتگو با دکتر مهدی گلشنی)» در سال جاری از سوی «انتشارات کانون اندیشه جوان» در دو هزار نسخه منتشر شده  و به بهای 100 هزار ریال، در اختیار علاقه‌مندان به حوزه فلسفه علم و دین قرار گرفته است. برای مشاهده صفحات ابتدایی این کتاب به اینجا مراجعه کنید.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها