غزل تاجبخش گفت: شهریار، شهریار سخن بود. او هم برای ایران حماسه میگفت، هم پیش از انقلاب درباره برخی وقایع شعر سرود. او برای آیتالله هاشمیرفسنجانی نیز شعر زیبایی سرود. این شاعر هیچگاه از کلام فاخر در شعرش استفاده نکرد و این رمز ماندگاری شعر اوست.
وی افزود: این شاعر آنقدر فروتن بود که نامهای برای جلسات شعر ما نوشت و ما هم در نامهای پاسخ فروتنی او را دادیم. محمدحسین بهجت تبریزی در هر دوره از ذوق و توانایی شعریاش بهره برد و محدودیتی برای خودش قائل نمیشد. البته کار و شیوه او با برخیها که امروز به فکر خودنماییاند فرق داشت. این شاعر پس از انقلاب برای آیتالله هاشمی رفسنجانی نیز شعر زیبایی سرود.
این شاعر یادآور شد: غزلیات شهریار غزلیاتی ناب و درخشان بود و مفاهیم آنها نیز عالی بودند. زبان شعر شهریار زبان مردم بود و از این حیث با اصطلاحات و تکه کلامهای مردم قرابت داشت. او در زمان خودش با قلم توانایش شهریاری کرد و قدمهایی برداشت. شاید حرکت شهریار در شعر به صلاح خودش بود و از این منظر کسی نمیتواند به او ایرادی بگیرد.
تاجبخش اضافه کرد: امروز آنقدر درباره شهریار نوشتهاند و گفتهاند و فیلم ساختهاند که چهره ادبی او برای کمتر کسی ناشناخته مانده است. این شاعر هیچگاه از کلام فاخر در شعرش استفاده نکرد و این رمز ماندگاری شعر اوست.
غزل تاجبخش، شاعر و نويسنده، متولد 1321 بروجرد است. او كه فارغالتحصيل رشته مديريت بازرگاني است، از مهر 1360 به تشكيل انجمن ادبي غزل همت گمارد. «خانه امابيها»، رمانهاي «آدمك»، «دوست ناديده»، «بر بالهاي پرواز و مجموعه اشعار «مامون؛ غزل بارانهاي سنگي» و «شبدرهاي چهار برگ» از آثار او هستند.
تاجبخش همچنين انتشار كتاب «قلمها و سايهها» را كه پژوهش و نگرشي در زندگي حضرت زهرا(س)است و نيز کتاب «زن، شعر و انديشه» را در كارنامه ادبی خود دارد.
نظر شما