شرکت پارسا لرن، یکی از شرکتهای تولیدکننده نرمافزارهای آموزشی است که در نمایشگاه امسال شرکت کرده و قصد دارد نرمافزار آموزشی زبان برای کودکان را منتشر کند.
نرمافزارهادر سازمانها کاربرد ندارد
وی، با بیاناینکه، زمینه کاری شرکت پارسا لرن تولید نرمافزارهای آموزشی زبان انگلیسی وآلمانی است اظهار کرد: در این زمینه نرمافزارهای معروفی مانند 405 واژه مهم برای تافل، زبان دبیرستان و دو هزار لغت زبان انگلیسی را تدوین و تهیه کردهایم که همه آنها در این دوره از نمایشگاه نیز عرضه میشود.
زهرهوند ادامه داد: نرمافزارهای آموزشی در سازمانها چندان کاربرد ندارد و هنوز کتاب در اینگونه سازمانها برای آموزش حرف اول رامی زند.
به محتوا توجه کنیم
وی با اشاره به اینکه، محتوای نرمافزارها امر بسیار مهمی است، اظهار کرد: گرافیک،صدا و محتوای علمی این نرمافزارها باید برای استفادهکننده جذاب و گیرا باشد و تولیدکنندگان نیز نباید تنها بحث تولید را در نظر داشته باشند.
زهرهوند در ادامه قانون کپیرایت در ایران را یکی از مشکلات تولید نرمافزارهای آموزشی عنوان کرد و ابراز داشت: متاسفانه در ایران، فکر میکنند تولید یک نرمافزار تنها کپی دادهها بر روی یک سیدی است در حالیکه تهیه دادهها و انتشار آنها زمانی در حدود یکسال را به خود اختصاص می دهد.
Ebook فرصتی برای دانشگاهیان
این فعال عرصه دیجیتال،Ebook را یکی از نمادهای بازر در دیجیتالسازی اعلام کرد و افزود: قشر تحصیلکرده از Ebook بیشترین استفاده را میکنند و این نشان از انتشار کتابهای تخصصی به این روش است.
نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، از هشتم تا یازدهم اسفندماه در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، واقع در بزرگراه چمران برگزار شد.
نظر شما