یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴
«رمان نویسی در وقت اضافه» کتاب می‌شود

محسن سلیمانی کتاب «رمان‌نویسی در وقت اضافه» را برای بنیاد ادبیات داستانی تالیف می‌کند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به نقل از روابط عمومی بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان، بیش از نیمی از این اثر آموزشی هزارصفحه‌ای که خلق رمان را به سه بخش مجزای پیش از نگارش، هنگام نگارش و بعد از نگارش تقسیم کرده، آماده شده است. 

مقدمات رمان‌نویسی، انگیزه، استعداد، ویژگی‌های رمان‌نویس، مدیریت زمان، ابزارهای نگارش، طرح رمان و ساختار آن و عوامل کشش و الگو، بخش‌هایی از «رمان نویسی در وقت اضافه» را تشکیل می‌دهد. 

به گفته سلیمانی، ارتباط 30 ساله‌اش با داستان‌نویسی، به‌ویژه رمان و ترجمه حدود 50 اثر و تشکیل کلاس‌های آموزش باعث شده تصمیم به نوشتن این کتاب آموزشی بگیرد که هدف آن یاد دادن رمان‌نویسی است. 

مولف «رمان‌نویسی در وقت اضافه» معتقد است افراد زیادی علاقه‌مند به نوشتن رمان هستند، اما جای کتاب آموزشی جامع در این زمینه که به همه سوالات نویسنده جواب دهد، خالی است. سلیمانی این کتاب را وسیله‌ای برای نویسندگان مبتدی می‌خواند تا اشتباهات نویسندگانی را که به طور فطری می‌نویسند تکرار نکنند. 

سلیمانی، نويسنده، مترجم، منتقد ادبي و محقق، متولد سال 1338 در تهران و فارغ‌التحصیل رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه علامه طباطبایی است. سلیمانی کار در حوزه ادبیات را از سال 1359 به طور جدي شروع كرد و تاكنون در زمينه نقد ادبي، اصول داستان‌نويسي و آثار داستاني حدود 70 اثر ترجمه كرده يا نوشته است.

ترجمه و نقد ادبیات داستانی و داستان‌نویسی، مسووليت در واحد ادبیات داستانی، سردبیری جُنگ‌های سوره از شماره يك تا نُه، فعاليت در بخش ترجمه ادبی و ادبیات داستانی کیهان فرهنگی از سال 1366، مسوول بخش فرهنگی ایران در لندن و نیویورک، دبیري سرویس ادبی در روزنامه‌های همشهری، صبح امروز و بهار، نويسندگي در راديو و تلويزيون و تدريس داستان‌نويسي در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران از فعاليت‌هاي سليماني است.

«سالیان دور»، «آشنای پنهان»، «چشم در چشم آینه؛ مجموعه نقد و یک گفتار»، «تاملی دیگر در باب داستان»، «رمان چیست؟»، «درس‌هایی درباره داستان نویسی»، «فن داستان‌نویسی»،‌ «از روی دست رمان‌نویس»، «شاهکارهای ادبیات جهان»، «28 اشتباه نویسندگان»، «واژگان ادبیات داستانی» و «چگونه زندگینامه بنویسیم؟» از آثار سليماني هستند./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها