این همایش با هدفهای ارایه تجربههای پیشکسوتان دفاع مقدس به نسل جدید، بررسی روشهای علمی ارتقای منزلت بازنشستگان و نیز بومیسازی تجربههای بازنشستگان نیروهای مسلح برگزار خواهد شد.
پژوهشگران و صاحبنظران بازنشسته میتوانند مقالههای خود را در زمینههای نظامی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
بر اساس فراخوان منتشر شده، در زمنیه ابعاد نظامی دفاع مقدس، موضوعهای مدیریت و فرماندهی دفاع مقدس، تحلیل عملیاتهای دفاع مقدس، سیستم آماد و پشتیبانی در دفاع مقدس، سیستمهای اطلاعاتی و دفاع مقدس، مدیریت منابع انسانی و دفاع مقدس مورد توجهند.
پژوهشگران بازنشسته در زمینه ابعاد فرهنگی دفاع مقدس باید موضوعهای تبلیغات و دفاع مقدس، جنگ روانی، ترویج فرهنگ دفاع، دفاع مقدس و آموزههای دینی را مورد مطالعه قرار دهند و در حوزه سیاسی، به موضوعهای بیداری اسلامی و دفاع مقدس، احزاب و جریانهای سیاسی در دفاع مقدس، تحولات بینالمللی و دفاع مقدس، مطالعات موردی نقض حقوق بینالملل در دفاع مقدس و مسوولیتهای حقوقی کشورهای حامی عراق در جنگ توجه کنند.
از بُعد اجتماعی باید موضوعهای پدیده مهاجرت و دفاع مقدس، سرمایه اجتماعی و دفاع مقدس، نسل جوان و دفاع مقدس، هویتهای طبقاتی، قومی، مذهبی و دفاع مقدس، تأثیر دفاع مقدس در ارزشها و هنجارهای اجتماعی، مورد مطالعه و پژوهش محققان بازنشسته قرار گیرد.
پژوهشگران بازنشسته در حوزه اقتصاد نیز باید آثارشان را در زمینههای اقتصاد، مقاومت و دفاع مقدس، نفت و دفاع مقدس، دفاع مقدس و متغیرهای اقتصادی، تحریم و دفاع مقدس و انگیزه و مدیریت اقتصادی دفاع مقدس تالیف کنند.
این فراخوان در بخش پژوهشگران آزاد دو موضوع «منزلت بازنشستگان نیروهای مسلح» با محورهای اقتصادی و اجتماعی و «توانمندسازی نیروهای مسلح» با محورهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توانبخشی را مطرح کرده است و تمامی پژوهشگران علاقهمند میتوانند آثارشان را در دو موضوع یاد شده به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
شرکتکنندگان باید برای ارسال آثارشان به سایت www.ghalamhamaseh.com مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر، با شمارههای 23834234 و 88506007(021) تماس بگیرند. مقالههای برتر این همایش از سوی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس مورد بهرهبرداری علمی برای تالیف آثار قرار خواهند گرفت.
نظر شما