مجید حسنقمی، یکی از مترجمان این اثر، با بیان اینکه جلد پنجم کتاب «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» به تغذيه و رژيم درمانی در بيماریهای مختلف به ويژه اختلالات متابوليک و وراثتی اختصاص یافته است، درباره اهمیت انتشار چنین کتابی اظهار کرد: ارایه خدمات تغذیه و رژیم درمانی به یکی از بحثهای روزمره و داغ همه متخصصان تغذیه و رژیمشناسان تبدیل شده است و به همین دلیل ضرورت وجود کتابهای معتبر بیش از پیش احساس میشود.
وی با بیان اینکه مخاطبان این کتاب متخصصان تغذيه و رژيم درمانیاند گفت: این کتاب که عنوان اصلی آن «Modern nutrition in health and disease» است، به زعم علمای رشته تغذیه یکی از معتبرترین و کاملترین مراجع تغذیه و رژیم درمانی است و علاوه بر اینکه مطالب پایه آن در دورههای کارشناسی و بالاتر تدریس میشود، یکی از مراجع آزمونهای مرتبط در دورههای کارشناسی ارشد و دکترا به شمار میآید که با توجه به حجم زیاد و نوع نگارش تخصصی آن گرایش زیادی به ترجمه آن وجود نداشت.
مترجم کتاب «تداخل دارو و غذا» درباره اهمیت موضوع غذا و تغذیه گفت: اثرات توجه به تغذیه، روز به روز در زندگی افراد نمایانتر میشود. علم تغذیه اکنون از دوران جنینی تا مراقبت در بخشهای ویژه به کمک انسانها آمده است و انسانها تا پایان عمر با تغذیه سر و کار دارند.
این مشاور تغذیه و رژیمدرمانی افزود: برای پیشگیری از بیماریها، قبل از هر عامل دیگری رژیم غذایی مورد توجه قرار میگیرد. برای درمان بیماریها، رژیم غذایی یکی از اقدامات موثر و معمول است و در بازتوانی نیز مهارت رژیم درمانی از عوامل موفقیت به شمار میآید. موضوع غذا و تغذیه در سطوح مختلف، همواره مورد عنایت سیاستمداران، سیاستگذاران و مجریان نظامهای بهداشتی در سراسر دنیا بوده و پایش تغذیهای، ریشهیابی مشکلات، مدلسازی مداخله، ظرفیتسازی، نظارت و ارزشیابی و همگامی با نهادهای بینالمللی از مهمترین مسایل پیش روی تغذیه در بسیاری از کشورهاست.
جلد پنجم کتاب «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» اثر بورلی مکیب با ترجمه مشترک مجید حسنقمی و مژگان مسچی با شمارگان 500 نسخه، به بهای 17 هزار و 500 تومان در 310 صفحه از سوی انتشارات طبیب و تیمورزاده منتشر شده است.
نظر شما