مریم اسدی با اشاره به راهاندازی شبکه اجتماعی کتابداران به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: در محیطها و انجمنهاي علمي چنین شبکههای اجتماعی تشکیل شده و وب سایتهای این انجمنها بايد براي استحکام این روابط امکاناتی را براي اعضا فراهم كنند كه يكي از آنها شبکههای اجتماعی است.
وي ادامه داد: اصليترين هدف از راهاندازي شبکه اجتماعی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران، تعامل ميان كتابداران در كشور است.
وي افزود: اين شبكه فعالیت آزمایشی خود را از 23 تير ماه امسال آغاز كرد و در اول مهرماه بهصورت رسمی فعال شد.
اسدي تاكيد كرد: کاربران در این شبکه میتوانند بهراحتی افكار خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از نظرات دیگران نیز بهرهمند شوند. امکانات اين شبكه رایگان است.
وي با تاكيد بر تعامل و ارتباط كتابداران با يكديگر اظهار كرد: يكي ديگر از مشكلات كتابداران نداشتن بانك اطلاعاتي از اطلاعات شخصي كتابداران مانند رزومه كاري است كه ميتواند به گسترش تعاملات افراد كمك كند.
اسدي يادآور شد: در این شبکه هر کاربر در صفحه شخصی خود میتواند اطلاعات موردنظر را وارد كند و آنها را برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارد. همچنين امکان ویرایش اطلاعات شخصی و افزودن جزییات بیشتر به آن، امکان گذاشتن نظر روی مطالب نوشته شده ، امکان تعریف گروه جدید به صورت خصوصی و یا عمومی و عضویت در گروهها، امكان تعريف گروه طرفداران و دهها امكانات ديگر از جمله قابليتهاي موجود در شبکه اجتماعی کتابداران است.
مسوول کمیته روابط عمومی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران در پايان گفت: انجمن در نظر دارد تا طي فراخواني نام اختصاري براي اين شبكه اجتماعي انتخاب كند. اين نام به احتمال فراوان در هفته كتاب سال جاري اعلام خواهد شد.
تا كنون بيش از 200 نفر در اين شبكه اجتماعي عضو شدهاند و فعاليت خود را آغاز كردهاند.
علاقهمندان براي ثبت نام در اين شبكه ميتوانند به نشاني http://www.ilisa.ir مراجعه كنند.
پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۵
نظر شما