جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۶
«حقيقت به روايت واقعيت» منتشر شد

کتاب «حقيقت به روايت واقعيت» شامل 130 خاطره با موضوع امام خميني (ره) به روايت زندانيان سياسي رژیم پهلوی است كه با گردآوري و تدوین يعقوب لطفي از سوی انتشارات موزه عبرت ايران منتشر شده است._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، «حقيقت به روايت واقعيت» حاصل مطالعه بيش از چهارصد عنوان كتاب، مقاله و مجله از خاطرات زندانيان سياسي رژيم پهلوي است كه با هدف راستي‌آزمايي مطالب از طريق تقاطع تاريخي و تطبيق‌هاي علمي و فني بررسي شده اند و گزیده‌ای از آن‌ها در اين كتاب گنجانده شده است.

اين كتاب شامل 130 خاطره از كتاب‌هاي مختلفی مانند «ديدار در نوفل لوشاتو»،‌ «طالقاني، فريادي در سكوت» و «‌زندگينامه سياسي امام خميني (ره)» را در بردارد.

نخستين خاطره با عنوان «فرياد امام» برگرفته از كتاب «خاطرات و حكايت‌ها» از نشر قدر ولايت و آخرين خاطره با عنوان «فقدان امام» برگرفته از مجله پيوند است. در پايان كتاب نيز 35 تصوير از امام خميني(ره) به همراه تصاويري از زندانيان سياسي وجود دارد.

در صفحه 124 كتاب خاطره‌اي با عنوان «تغيير ناپذيري امام(ره)» برگرفته از كتاب «خاطرات آيت‌الله محمد يزدي» كه توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شده، آمده است: «امام خميني (ره) پس از بازگشت به قم [پس از بازداشت توسط رژیم پهلوی]، ‌تغييري در روش مبارزات‌شان ندادند و همان روند هميشگي را دنبال كردند. اگر مناسبتي پيش مي‌آمد يا عملكرد خلافي از سوي رژيم سر مي‌زد، امام(ره) با همان كيفيت سابق در مقابل آن موضع مي‌گرفتند. در فاصله ميان دو دستگيري، علاقه‌ مردم به ايشان و مرجعيت ايشان فزوني گرفت و مراجعين بسياري به منزل‌شان مي‌آمدند و امام(ره) براي آن‌ها سخن مي‌گفتند و در خلال صحبت‌ها راجع به اسلام و خطراتي كه متوجه آن است، داد سخن مي‌دادند و آنگاه وظايف اقشار مختلف را تعيين مي‌كردند. كار به جايي رسيد كه مقلدين ديگر مراجع نيز هر بار كه به قم مي‌آمدند، در كنار مراجعه به مرجع مورد نظر خود، سري هم به منزل امام(ره) مي‌زدند و از رهنمود‌ها و افشاگري‌هاي ايشان بهره‌مند مي‌شدند.» 

کتاب «حقيقت به روايت واقعيت» در قطع رقعي و 240 صفحه با شمارگان 3 هزار نسخه و بهاي 40 هزار ريال از سوي موزه عبرت ايران منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط