شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت اشرف بروجردی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت اشرف بروجردی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام سیدعباس صالحی آمده است: «درگذشت سرکار خانم اشرف بروجردی موجب تأثر و اندوه شد. ایشان از جمله زنانی بود که با حضور مسئولانه و پیگیر در نهادهای فرهنگی و علمی و اجتماعی، نقش زنان فرهیخته این مرزوبوم را در صیانت از حافظه تاریخی، توسعه دانایی و اداره نهادهای فرهنگی و اجتماعی کشور نشان می‌دهد.

بی‌تردید آثار و تجربه‌های او در حوزه جامعه، فرهنگ و اسناد، بخشی ماندگار از حافظه نهادی ایران خواهد بود و یاد ایشان در میان اصحاب فرهنگ و اندیشه و دغدغه مندان اجتماعی باقی می‌ماند.

اینجانب درگذشت این بانوی دانشور را به خانواده محترم ایشان، همکاران و جامعه فرهنگی کشور تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه آرامش و برای بازماندگان صبر و بردباری خواستارم.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها