نويسنده و پژوهشگر عرفانهاي كاذب، از تدوين مجموعهاي 29 جلدي در اين حوزه و انتشار برخي از آنها خبر داد. «آرامش در تي. ام» و «نقد و بررسي شيطانپرستي» از جمله كتابهاي منتشر شده اين مجموعهاند.-
وي افزود: برخي از اين آثار به صورت موردي عرفانهايي نظير «فالون دافا»، «حلقه» و «تي. ام» را نقد ميكنند و برخي ديگر نيز ديدگاههاي كلي درباره اين عرفانها مانند تاثير آنها در جنگ نرم را بررسي ميكنند.
مظاهريسيف ادامه داد: از ميان 10 عنوان كتاب اين مجموعه كه نگارش آنها را بر عهده داشتم، دو عنوان «آرامش در تي. ام» و «نقد و بررسي شيطانپرستي» به تازگي منتشر شدند.
وي افزود: يك موسسه انگليسي تعداد چنين جنبشهايي را در جهان بيش از دههزار برآورد كرده است. برخي از اين جنبشها بسيار محدود و برخي ديگر وجهه جهاني دارند كه جنبش «تي ام» يكي از آنهاست.
رييس موسسه بهداشت معنوي ادامه داد: تي. ام، نوعي مراقبه شبيه به يوگاست كه در دانشگاههايي در كشورهاي آمريكا و سوئيس تدريس ميشود. دوره فراگيري اين نوع مراقبه اندك است و يك هفته براي يادگيري آن كافي است. اين نوع مراقبه، به مدت بيست دقيقه طول ميكشد.
به گفته اين كارشناس، افراد در اين مراقبه مينشينند و نفسهاي آرام و عميق ميكشند و موضوعات ناراحتكننده زندگيشان را به صورت فيلم از ذهنشان ميگذرانند تا به اين طريق آنها را به دست فراموشي بسپارند. اين جنبش، معنوي نيست و تلاش براي رسيدن به نوعي آرامش كاذب محسوب ميشود.
وي ورود تي. ام به ايران را مربوط به بيش از 10 سال گذشته دانست و گفت: اکنون آموزشهاي غيررسمي اين مراقبه در ايران وجود دارد و زنان اقبال بيشتري به آن نشان دادهاند.
مظاهريسيف درباره كتاب ديگرش با عنوان «نقد و بررسي شيطانپرستي» گفت: اين اثر برخلاف ساير آثار اين حوزه، اينترنت را منبع اصلي خود قرار نداده و به سراغ انجيل شيطانپرستان رفته است. پيروان اين فرقه، بر ريشههاي تاريخي خود تاكيد ميكنند و به همين دليل به بررسي اين ريشهها پرداختهام.
وي افزود: علل گرايش به شيطانپرستي نيز از ديگر مباحث كتاب است كه به صورت مفصل به آن پرداخته شده.
اين پژوهشگر، جوانان را مخاطب اصلي اين كتابها دانست و گفت: از ارديبهشت تاكنون براي توزيع اين كتابها با شركتهاي متعدد پخش كتاب وارد گفتوگو شدهايم، اما متاسفانه شركتهاي پخش از توزيع اين كتابها خودداري ميكنند!
وي يادآور شد: اين در حالي است كه در قفسههاي كتابفروشيهاي ما كتابهايي به چشم ميخورند كه به نوعي، عرفانهاي كاذب را ترويج ميدهند.
نظر شما