نشست نقد و بررسي كتاب «ژنوميك و تغذيه» ترجمه سميه اطهاري نيكعزم، عصر يكشنبه، 21 فروردين ماه با حضور كارشناسان اين حوزه در سراي اهل قلم خانه كتاب برگزار ميشود./
اين نوشتار، آخرين اطلاعات درباره چگونگي اثر تغييرات ژنتيكي بر پاسخ بدن به مواد مغذي موجود در غذا و نيز چگونگي اثر مواد مغذي را بر بيان ژن دربرداشته كه نتايج حاصل براي تمام متخصصان تغذيه، بيوتكنولوژي و بيولوژي مولكولي كاربردي خواهد بود.
در بخشي از مقدمه پروفسور فرهود، استاد بازنشسته ژنتيك پزشكي بر اين كتاب بيان شده است : «با ترجمه اين كتاب از زبان انگليسي به فارسي، تلاش شده تا اطلاعات اين شاخه از علم تغذيه يا به عبارتي ژنوميك غذا در اختيار گروه مخاطب قرار گيرد. ژنوميك غذا در واقع درك مولكولي تاثير مواد غذايي و تركيبات آن بر سوخت و ساز بدن هر جاندار، رشد و سلامت آن است.
كتاب «ژنوميك و تغذيه» اثر رجينا بريگليوس فلوهه، هانس، جورج و جوست، ترجمه سميه اطهاري نيكعزم و تحت نظارت دكتر داريوش فرهود با همكاري مهدي فصيحي رامندي، عاتكه موسوي نسلخامنه و مهشيد معتمدرسا از سوي انتشارات كلكسمين منتشر شد.
نشست نقد و بررسي اين كتاب عصر يكشنبه، 21 فروردين ماه با حضور سميه اطهاري، مترجم كتاب، دكتر داريوش فرهود و دكتر محمدرضا وفا، استادان دانشگاه و منتقدان كتاب و زهره سعيدي، دبير نشست در سراي اهل قلم موسسه خانه كتاب برگزار ميشود.
علاقهمندان براي حضور در اين نشست به نشاني سراي اهل قلم، خيابان انقلاب، خيابان فلسطين جنوبي، كوچه خواجه نصير، پلاك 2 ساختمان سراي اهل قلم مراجعه كنند.
نظر شما