محمدعلي محمدي، مشغول نگارش شرح زندگي مادر شهيدان اسماعيل و ابراهيم فرجواني و بازگويي فعاليتهاي اين خانواده در طول جنگ تحميلي عراق عليه ايران در اهواز است. اين كتاب "فرجوانيها" نام خواهد گرفت.\
وي اضافه كرد: زهرا فرجواني كه ساكن يكي از روستاهاي اصفهان بوده، پس از ازدواج به اهواز ميرود. "ابراهيم" و "اسماعيل"، فرزندان خانواده فرجواني با همراهي پدر و مادر، در مبارزات انقلابي عليه رژيم پهلوي حضور پيدا ميكنند. با آغاز جنگ تحميلي عراق عليه ايران، "ابراهيم" به فرماندهي يكي از گردانهاي سپاه اهواز منصوب ميشود و مادرش هم در صحنه نبرد حاضر ميشود. "اسماعيل" و "ابراهيم" فرجواني در محور سوسنگرد به شهادت ميرسند.
نويسنده كتاب "كمين واژهها" با اشاره به فراز و فرودهاي زندگي زهرا فرجواني در دوران جنگ، تصريح كرد: راهاندازي مركز توليد لباس براي رزمندگان در اهواز و تامين تداركات گردانهاي سپاه خوزستان، گوشهاي از فعاليتهاي زهرا فرجواني در سالهاي دفاعمقدساند.
محمدي خاطرنشان كرد: من در كتاب "فرجوانيها" سعي ميكنم فضاي اجتماعي خوزستان در جنگ را به تصوير بكشم. اين كتاب با حمايت حوزههنري اصفهان و توسط انتشارات سورهمهر منتشر خواهد شد.
نظر شما