به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت مرجع عالی قدر حضرت آیتاللهالعظمی آقای حاج سید موسی شبیری زنجانی(ره) را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
« إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَه لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَه »
غروب خورشیدی تابناک از آسمان فقاهت و افول ستاره ای درخشان از علم رجال و دانش درایت، اسوه دیانت، مرجع عالیقدر تشیع، حضرت آیتاللهالعظمی آقای حاج سید موسی شبیری زنجانی (قدّسالله نفسهالزکیّه)، که یکی از مفاخر بلند پایه و محققان پرمایه جهان اسلام بشمار می رفت، ثلمه ای جبران ناپذیر و موجب تأسف و تأثر بسیار است.
آن عالم فرزانه، تجسم والای «علمِ مقرون به ورع» و منظومهای درخشان از دقتنظر، امانتداری علمی و احاطه کمنظیر تاریخی، تراجمنگاری و علمالرجال بود. حیات پربرکت آن فقیه و عالِمِ عامل در تراز مفاخر پرافتخار تاریخ اسلام و نمونهای اصیل از سلوک عالمان راستین در کشف حقایق متون کهن، تنقیح اسناد و تربیت نسلی از پژوهشگران و فقهای نامدار به شمار می آمد. فروتنی عالمانه، وقار معنوی و خالصانه و پرهیز همیشگی از هیاهوی جهانِ پر زرق و برق مادی، از ایشان چهره ای ماندگار برای پویندگان طریق حکمت و فضیلت ساخته بود.
اینجانب ارتحال ملکوتی این رکن استوار فقاهت و استوانه تحقیق را به پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع عظام تقلید، حوزههای علمیه و دینیه، عموم شیعیان و شیفتگان بهویژه خاندان جلیلالقدر شبیری زنجانی و به شاگردان و ارادتمندان آن مرحوم، تسلیت و تعزیت عرض مینمایم.
از درگاه ایزد منان برای آن روح مطهر، علو درجات و همنشینی با ائمه معصومین (ع) و اولیای کرام و برای بازماندگان معزز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
محمود شالویی
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی
نظر شما