شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
دایناسورها، سرماخوردگی و جادوگر سبزیجات

طنز نوشتن برای کودکان و نوجوانان هم ظرایف خاص خودش را دارد. هرچه طنز جذاب‌تر، نوآورانه‌تر و با تخیل کودکان سازگارتر باشد، به هدف خود (که پر کردن اوقات فراغت بچه‌هاست) نزدیک‌تر خواهد شد. کتاب «اِلا و اُوون: غار بدشانسی» یک طنز ظریف و خنده‌دار برای بچه‌ها است.

به گزارش سرویس کودک و نوجوان خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، داستان‌های طنز همیشه برای بچه‌ها جذاب هستند؛ داستان‌هایی که هیچ هدف دیگری را به جز سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت دنبال نمی‌کنند و تنها لحظاتی شاد و مفرح برای بچه‌ها به ارمغان می‌آورند. در واقع دلیل خواندن کتاب فقط نباید آموزش باشد. گاهی اوقات دور شدن از جهان واقعیت و پناه بردن به دنیای قصه‌ها و خیال، یکی از راه‌های روی آوردن به هنر ادبیات است.

طنز نوشتن برای کودکان و نوجوانان هم ظرایف خاص خودش را دارد. هرچه طنز جذاب‌تر، نوآورانه‌تر و با تخیل کودکان سازگارتر باشد، به هدف خود (که پر کردن اوقات فراغت بچه‌هاست) نزدیک‌تر خواهد شد. کتاب «اِلا و اُوون: غار بدشانسی» یک طنز ظریف و خنده‌دار برای بچه‌ها است.

در این کتاب، داستان خواهر و برادر اژدهای دوقلو را می‌خوانیم که الا و اوون نام دارند. اوون دچار سرماخوردگی شده و الا پیشنهاد می‌دهد تا به یک غار بدشانسی بروند تا به کمک موجودات فراواقعی، سرماخوردگی برادرش درمان شود. در این مسیر، اتفاقات خنده‌دار و بامزه‌ای برای آنها به وقوع می‌پیوندد. انتهای کتاب نیز داستان فصل بعدی به شکل نصفه‌ونیمه تعریف می‌شود تا مخاطبان را در جلدهای بعدی کتاب با خود همراه سازد. در واقع می‌توان گفت که «غار بدشانسی» کتاب اول از مجموعهٔ این دو خواهر و برادر اژدهای بازیگوش است. اگر می‌خواهید لحظات مفرحی برای فرزندان خود بسازید، این کتاب می‌تواند انتخاب مناسب و سرگرم‌کننده‌ای باشد.

«اِلا و اُوون: غار بدشانسی» را جدن کیت نوشته و زهره ناطقی به زبان فارسی ترجمه کرده است. انتشارات کتاب برکه نیز آن را با بهای ۱۸۸ هزار تومان در دسترس خانواده‌ها قرار داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها