پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵
۴ ناشر ایلامی در نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور دارند

ایلام - معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از حضور ۴ ناشر در هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب خبر داد.

یونس قیطانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در ایلام گفت: انتشارات سوره‌های عشق، قلاویزان، زاگرو و گنج‌سرا در هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور دارند.

وی افزود: این ناشران در حوزه های مختلف ادبیات دفاع مقدس و پایداری، ایلام شناسی، ادبیات شفاهی، سیاسی، مذهبی و آئینی، کودک و نوجوان و... در این نمایشگاه حضور دارند.

قیطانی بیان کرد: ناشران ایلامی در نمایشگاه مجازی کتاب امکان توزیع آثار مولفان بومی را در حوزه‌های مختلف به دست آورده‌اند تا سهمی در دانایی و افرایش و توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب را در میان مردم داشته باشند.

وی ادامه‌داد: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب نقش مهمی در افزایش سرانه مطالعه کتاب در جامعه دارد و فرصت مناسبی برای تقویت جریان توزیع و پخش آنلاین کتاب برای‌ مخاطبان و جوامع مختلف هدف است.

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه فرصتی برای خرید مناسب آگاهانه و با تمرکز و دقت برای‌ مخاطبان است و افزایش سرعت عمل در انتخاب و افزودن کتاب به سبد خرید است.

معاون فرهنگی و امور رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: نمایشگاه مجازی کتاب تهران فاصله میان خواننده با کتاب را به حداقل می‌رساند و خواننده با انتخاب کتاب فرصت دانش افزایی و لذت و آرامش و آسایش فکری و روانی را تمرین می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها