سه‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۳
ورود اتوبوس‌هاي كتاب به مدارس شهرستان‌هاي استان تهران

كارشناس ادبي سازمان آموزش و پرورش شهرستان‌هاي استان تهران از ورود اتوبوس‌هاي كتاب در هفته كتاب به مدارس شهرستان‌هاي استان تهران خبر داد و گفت: اين اتوبوس‌ها در هفته كتاب جمهوري اسلامي (23 تا 30 آبان ماه) در مدارس حضور خواهند داشت.\

اميد زاهدي در گفت‌و‌گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين باره عنوان كرد: اين اتوبوس‌ها كه مجهز به كتاب‌هايي متناسب با مقاطع تحصيلي دانش‌آموزان در مدارس حضور خواهند داشت، توزيع كتاب را از ابتداي هفته كتاب آغاز كرده‌اند.

وي تصريح كرد: دانش‌آموزان مي‌توانند علاوه بر بازديد از كتاب‌ها، منابع مورد نظر خود را نيز خريداري كنند.

زاهدي درباره ديگر برنامه‌هاي هفته كتاب در شهرستان‌هاي استان تهران توضيح داد: اجراي تئاتر پانتوميم با موضوع كتاب و كتابخواني، برگزاري دوره ضمن خدمت براي كتابداران مدارس، مسابقات فرهنگي،‌ هنري، نقاشي و طراحي با محور كتاب، موضوع انشا با عنوان كتابخواني و پالايش كتابخانه‌ها از وجود كتاب‌هاي قديمي و مازاد، برخي از برنامه‌هاي اين هفته به شمار مي‌آيند.

كارشناس ادبي سازمان آموزش و پرورش شهرستان‌هاي استان تهران درباره جشن اهداي كتاب در مدارس اظهار داشت: هر يك از دانش‌آموزان در اين جشن  آثار مورد نظرشات را به كتابخانه مدرسه اهدا مي‌كنند. در قالب اين جشن، كتابخانه‌هاي مدارس نيز تجهيز مي‌شوند.

وي يادآور شد: تاسيس كانون شاعران و نويسندگان، تجليل از نويسندگان، شاعران، پژوهشگران و كتابداران و تجهيز كتابخانه‌هاي مدارس به سيستم نرم‌افزار نيز در اين هفته انجام خواهد شد. اين سيستم نرم‌افزاري براي هر مدرسه تعبيه شده و مدارس علاقه‌مند مي‌توانند آن‌ را تهيه كرده و تمام دانش‌آموزان مدارس با داشتن كارت عضويت در كتابخانه‌ها از اين سيستم براي انتخاب، به امانت بردن يا هرگونه اطلاعات ديگري استفاده مي‌كنند. 

هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران كه از 23 آبان آغاز شده است تا 30 آبان ماه ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها