یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
دهمین دوسالانه‌ داستان کوتاه نارنج تمدید نمی‌شود

فارس- دبیر دهمین دوسالانه‌ داستان کوتاه نارنج تاکید کرد: ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴ آخرین مهلت ارسال اثر به این جایزه ادبی است و این مهلت تمدید نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، محمد بادپر ظهر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این‌که در فاصله یک هفته مانده به پایان مهلت ارسال اثر به دوسالانه داستان کوتاه نارنج استقبال بسیار خوبی از این دوسالانه به‌عمل آمده است، گفت: مهلت ارسال اثر به این دوسالانه پایان شهربورماه ۱۴۰۴ خواهد بود.

دبیر نهمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج با تاکید بر این‌که مهلت ارسال اثر به این دوسالانه به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد، افزود: از همه داستان‌نویسانی که مایل به شرکت در این دوسالانه می‌باشند تقاضا داریم ارسال داستان‌های‌شان را به روز آخر موکول نکنند.

وی با تشکر از همه فعالان فرهنگی هنری، نویسندگان و سایر افرادی که از این دوسالانه حمایت کردند، گفت: خوشبختانه در فاصله یک هفته مانده به پایان مهلت ارسال آثار تاکنون علاوه بر نویسندگان تمام استان‌های کشور نویسندگان فارسی‌زبان مقیم در ۱۴ کشور دیگر نیز داستان‌های خود را برای ما ارسال کردند که این عدد حتماً تا پایان مهلت ارسال بسیار بیش‌تر از این نیز خواهد شد.

بادپر با اشاره به این‌که آمار و جزییات دقیق و نهایی مربوط به تعداد شرکت‌کنندگان و آثار رسیده و .... در کمترین زمان ممکن پس از پایان مهلت ارسال آثار اعلام خواهد شد، متذکر شد: علاقه‌مندان اطلاعات لازم در خصوص این دوسالانه را می‌توانند از طریق سایت نارنج به‌نشانی www.naaranj.com و یا صفحه‌های این دوسالانه در شبکه های مجازی دنبال کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها