به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «خدای جنگ» این روزها از شبکههای تلویزیون صداوسیما به روی آنتن رفته است و مردم میتوانند بخشی از توانمندیهای نظامی کشور را از طریق این فیلم سینمایی تماشا کنند.
سومین ساخته حسین دارابی باز هم یکی از موضوعات و مضامین مرتبط با توان علمی و داخلی ایرانیان را در برهه ای سخت به تصویر می کشد. فیلم نشان میدهد که ما برای آنچه که امروز داریم، چقدر فداکاری کردهایم.
«خدای جنگ»، یکی از موضوعات و مضامین مرتبط با توان علمی و داخلی ایرانیان را در برههای سخت به شکلی واقعگرایانه و جذاب بیان میکند.
تصاویری که تکراری نیست
احمدرضا درویش، از کارگردانان برجسته سینمای ایران درباره این فیلم میگوید: در «خدای جنگ» با تصاویری روبهرو هستیم که تکراری نیست و لحظاتی را از دفاع مقدس میبینیم که در پشت صحنه رخ داده و تاکنون از چشم مخاطب غافل مانده است.
درویش توضیح میدهد: به نظر می رسد مخاطب جوان و امروزی به این اثر اقبال نشان خواهد داد چرا که نقطه اصلی فیلم توجه به امید، غرور ملی و اتکا به توانایی و داشتههای ملی است.
ترکیبی جذاب از درام سینمایی و مستندگرایی
جبار آذین از منتقدان سینمای ایران، نظرش در مورد فیلم را اینگونه ابراز میکند: فیلم «خدای جنگ» با ترکیب درام سینمایی و مستندگرایی به شکلی جذاب و دقیق، تاریخ فناوری موشکی ایران را در دوران جنگ تحمیلی به نمایش میگذارد.
آذین ادامه میدهد: این فیلم نه تنها به موضوع جنگ، بلکه به نقش ایران در پیشرفتهای نظامی در آن دوران پرداخته است. فیلمنامه این فیلم به شکل هوشمندانهای ترکیب مستند و درام را به هم میآمیزد و فضایی متقن و محکم میسازد. حسین دارابی توانسته با استفاده از تجربیات کارگردانی و هنری خود، فضایی کاملاً باورپذیر از جنگ تحمیلی و فضای فنی آن دوران را خلق کند.
این منتقد سینما و استاد دانشگاه اضافه میکند: در حقیقت، فیلم به صورت غیرمستقیم به تمامی کسانی که در این زمینه نقش داشتند، ادای احترام میکند. این اثر به نوعی به تمامی رزمندگان و متخصصانی که در ایجاد و پیشرفت این فناوریها نقش داشتند، ارادت نشان میدهد.
نشان دادن افتخارات با زبان سینما
محمدجواد ظریف نیز که فیلم «خدای جنگ» را در زمان جشنواره در کنار اصحاب رسانه دیده بود، درباره چنین گفته بود: این حس را داشتم که ما همیشه مدیون افرادی هستیم که از همه چیز خود برای آرامش مردم و سربلندی کشورشان مایه گذاشتند.
ظریف در ادامه با بیان اینکه هنر یکی از بهترین روشهای ارتباط با دنیا است، گفته بود: ما وظیفه داریم از ابزار هنر برای معرفی افتخارات کشورمان استفاده کنیم. امروز فیلم «خدای جنگ» دقیقاً همین افتخارات را با ابزار هنر نشان داد.
نظر شما