پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
«این جان من است» در شیراز رونمایی شد

فارس- کتاب «این جان من است» به قلم امین فقیری داستان‌نویس شیرازی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، در این آیین که شامگاه چهارشنبه در کتاب شیرازه با حضور سیروس نوذری، شاعر و راد قنبری، منتقد ادبی برگزار شد؛ راد قنبری با تسلیت فقدان شیوا ارسطویی و شاهرخ شاهرختاش، گفت: شعرهای امین فقیری در این کتاب مانند داستان‌هایش ساده و خواندنی است.

در ادامه امین فقیری، رمان نویس شیرازی درباره این دفتر شعر گفت: بعد از ۸۰ سال ناپرهیزی کردم و به تشویق سیروس نوذری دست به انتشار اشعارم زدم. به نوعی همنشینی با نوذری باعث انتشار این کتاب شد.

وی خاطرنشان کرد: ذات شعر از کودکی بدون اینکه بدانم در من بود و شاید داستان نویسی کمتر مجال سرودن شعر به من می داد.

فقیری در رابطه با نام این کتاب هم یادآور شد که ابتدا قرار بود عنوان این دفتر شعر را «این خون من است» بگذارم که پیشنهاد سیروس نوذری جان به جای خون قرار گرفت.

همچنین سیروس نوذری، شاعر در این مراسم، گفت: امین فقیری مانند هنرمندان دیگر در که حوزه‌ای دیگر هم هنرنمایی می کنند در کتاب یادشده دست به ابتکار زده است.

وی با بیان اینکه شعرهای خیلی کوتاه فقیری در ادامه جریان ادبی است که دنبال می کند، در مورد شعرهای امین فقیری گفت: هایکونویسان وطنی اصرار بر این دارند که شعرشان باید بر اساس هایکو ژاپنی باشد در حالیکه این امکان ندارد.

«این جان من است» در شیراز رونمایی شد

به گفته او، باید هایکو ایرانی و بومی شود مانند غزل فارسی؛ غزل فارسی با سعدی به اوج می رسد درحالیکه غزل حافظ اجتماعی است و به لحاظ اندیشگانی از تفکر حاکم بر غزل عدول می‌کند.

نوذری با ذکر نمونه‌هایی از اشعار فقیری در کتاب این جان من است، اضافه کرد: درباره هایکو هم اگر به شعر ایرانی تبدیل شود، از این موضوع عدول نشده است. هایکوها به دلیل ساختار مبتنی بر زبان فارسی در ساده‌ترین شکل بیانی است.

ابین هایکوسرای شیرازی با تاکید بر اینکه شعر فارسی وابسته به زیبایی زبان فارسی است، عنوان کرد: برخی اشعار فقیری به هایکوی ژاپنی نزدیک است و برخی به شعر کوتاه تنه می‌زند اما در شعریت آن شکی نیست.

در پایان این مراسم جشن امضای کتاب یادشده با حضور امین فقیری برگزار شد.

به گزارش ایبنا؛ کتاب «این جان من است» د ر ۸۰۰ نسخه توسط انتشارات ناهونته اسفندماه ۱۴۰۳ به بهای ۱۵۳ هزار تومان منتشر شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین