خدیجه معصومی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه گفت: با پایان فرآیند امتیازدهی دبیرخانه مرکزی و با تصمیم کمیته استانی، مرحله رقابت استانی سومین دوره جشنواره ملی قصهگویی «نهال امید» در استان آذربایجانغربی با حضور کودکان و نوجوانان، اعضای کتابخانههای عمومی و علاقهمندان به قصهگویی در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی ارومیه برگزار شد.
وی افزود: در این مرحله، ۲۴ منتخب در قالب ۲۶ اثر و در سه بخش دیجیتال، صحنهای و نقالی به رقابت پرداختند و پس از اعلام نظر هیئت داوران، راهیافتگان به مرحله ملی مشخص شدند.
معصومی گفت: قصهگو، تصویرگری است که مخاطب را به فضای قصه میکشاند و طراحی و تمرین شیوه اجرا، به کارگیری ابزار در راستای پیشبرد قصه، خلاقیت، لحن و بیان، حرکات بدنی مناسب و … از نکات قابل توجه در این هنر هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی بیان کرد: سومین دوره جشنواره قصهگویی نهال امید، در دو رشته قصهگویی و نقالی، از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا بهمن ماه ادامه یافت و محورهای موضوعی این دوره از جشنواره، «کتاب و کتابخوانی»، «سبک زندگی و خانواده»، «قهرمانان ملی»، «مسائل روز جامعه و شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم»، «کودکان فلسطین، بهویژه غزه و لبنان و مقاومت اسلامی» و همچنین «موضوع آزاد» است.
وی با اشاره به برگزیدگان بخش قصهگویی صحنهای نوجوان گفت: فریماه امینی بهعنوان نفر اول، آوا فاضلی بهعنوان نفر دوم، علی معصومی بهعنوان نفر سوم و رادوین اخلاقی بهعنوان نفر شایسته تقدیر معرفی شدند.
معصومی با اشاره به برگزیدگان بخش قصه گویی صحنهای بزرگسال نیز افزود: شهلا قلی نژادی، مهسا آب خضر، محراب عبداللهزاده بهترتیب مقامهای اول تا سوم و حدیثه راد بهعنوان نفر شایسته تقدیر برگزیده شد.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی گفت: آیدا مجاور، رکسانا بلوری و کبری احمدی بهعنوان نفرات اول تا سوم و رقیه میرزایی به عنوان فرد شایسته تقدیر در بخش قصهگویی دیجیتال منتخب شدند.
وی افزود: همچنین رقیه عبداللهپور به عنوان فرد ویژه هیئت داوران انتخاب و تجلیل شد.
به گزارش ایبنا؛ پدرام رحمانی، شادی پاکزاد و پریسا علیزاده، داوران مرحله استانی این جشنواره بودند.
نظر شما