شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
ایلهان؛ از آوارگی تا نماینده کنگره

کتاب «ایلهان» با ترجمه سپیده اشرفی در نشر معارف منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا «ایلهان» عمر، یکی از نمایندگان مسلمان کنگره آمریکا، موضوع کتابی است که به تازگی در نشر معارف منتشر شده و در آن به روایت زندگی شخصی و حرفه‌ای او پرداخته می‌شود. این کتاب تالیف ربکا پیلی با ترجمه سپیده اشرفی منتشر شده است. در این اثر، به روند مهاجرت ایلهان عمر از سومالی به ایالات متحده، زندگی در اردوگاه پناهجویان، تطبیق با شرایط جدید و ورود او به عرصه سیاست پرداخته شده است.

نویسنده با استفاده از منابع متعدد و گفت‌وگوهایی که در اختیار داشته، مسیر شکل‌گیری هویت سیاسی عمر را دنبال کرده و به مسائل اجتماعی و فرهنگی که او با آن‌ها مواجه بوده، پرداخته است. در این کتاب، به برخی انتقادات ایلهان عمر نسبت به سیاست‌های داخلی ایالات متحده، از جمله در زمینه مهاجرت، اقلیت‌ها و نگاه نژادی در جامعه آمریکا، اشاره شده است.

اثر حاضر توسط نشر معارف منتشر شده و تلاش دارد تصویری مستند از تجربه‌ای فردی در بستر تحولات اجتماعی آمریکا ارائه دهد. در بخشی از کتاب به واکنش‌های عمومی نسبت به فعالیت‌های عمر، سخنرانی‌ها و مواضع سیاسی او در قبال برخی مسائل بین‌المللی نیز پرداخته شده است. اگرچه تمرکز اصلی کتاب بر زندگی شخصی ایلهان عمر است، اما در خلال روایت زندگی او، به برخی تحولات اجتماعی و سیاسی در آمریکا نیز اشاره می‌شود. نویسنده تلاش کرده تصویری چندبعدی از این چهره سیاسی ایلهان ارائه دهد؛ فردی که از محیطی متفاوت وارد ساختار سیاسی یکی از مهم‌ترین نهادهای آمریکا شده است.

در بخشی از کتاب می خوانیم:

«با اینکه بارها تهدید شدم، ساکت ننشستم. اینکه یک فرد اهل سومالی بخواهد وارد رقابت شود، به معنای نیاز به اجازه از مقامات سیاسی نیست. نباید تصور کرد که این مقامات هستند که پیروزی ما را تضمین می‌کنند. هنوز سرم از ضربه آن شب درد می‌کند اما به این رسیدم که حمله‌کنندگان اشتباه بزرگی مرتکب شدند. چرا که اگر کاری نمی‌کردند، سیستم مثل قبل برخورد می‌کرد. مقابله من با حمله آنها باعث شد تا صدای من رساتر به گوش همه برسد. موفقیت ما و آدم‌های مثل ماست که این زخم‌ها را التیام می‌دهد. زخمی که فراتر از زخم‌های دیگر التیام پیدا می‌کند چون می‌بینم که همین سیستم هر روز توسط آنهایی که روزی خودشان را کوچک می‌دیدند، زیر سوال می‌رود.»

کتاب «ایلهان» در ۱۸۴ صفحه، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و به بهای ۱۵۰ هزار تومان، در نشر معارف وارد بازار نشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها