پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۶
خون شهدای مدرسه میناب سند حقانیت و مظلومیت ایران

هرمزگان - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خون شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تا ابد سند حقانیت و مظلومیت ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، سیدعباس صالحی، در بازدید از دبستان شجره‌طیبه میناب عنوان نمود: کسانی که به کربلا سفر کرده‌اند می‌دانند که مدرسه شجره‌طیبه دقیقا حس قتلگاه کربلا را القا می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز تاسف از فجایع تلخ جنگ رمضان، بیان داشت: امسال روز ملی خلیج‌فارس را در صورتی گرامی می‌داریم که داغ شهادت شهدای ناو دنا، سرداران شهید، والدین و کودکان شهید و ... را بر سینه داریم و در قتلگاه شهدای میناب هستیم.

وی در ادامه افزود: خون شهدای شجره طیبه، سند حقانیت و مظلومیت ایران تا ابد خواهد ماند و خون این شهیدان، رود نیلی خواهد شد و کفار را به کام نیستی خواهد کشاند.

خون شهدای مدرسه میناب سند حقانیت و مظلومیت ایران

صالحی ضمن شنیدن درد دل‌های خانواده‌های شهدای مدرسه شجره‌طیبه میناب، به درخواست آن‌ها که انتخاب مدرسه میناب به عنوان یکی از مقاصد راهیان نور و خیمه نماز بود، پاسخ مثبت داد و فرخنده جلالی مدیرکل اداره فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان را به عنوان نماینده وزارت برای پیگیری معرفی کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها