شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
اولین «باشگاه کاغذی» ویژه بانوان کتابخوان قشم برگزار شد

هرمزگان - مسئول کتابخانه خلیج فارس قشم گفت: اولین باشگاه کاغذی ویژه بانوان کتابخوان قشم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، مهرانه امیری از برگزاری اولین باشگاه کاغذی در کتابخانه عمومی خلیج فارس قشم با حضور جمعی از بانوان علاقمند به کتاب و کتابخوانی خبر داد.

مسئول کتابخانه خلیج فارس قشم با اشاره به اهمیت تاثیر مطالعه در یادگیری مهارت‌های زندگی تاکید کرد: دورهمی کتابخوانی هر هفته بصورت مستمر ویژه بانوان در کتابخانه برگزار می‌شود که مورد استقبال واقع شده است.

وی ادامه داد: اعتماد به نفس یعنی باور داشتن خود و توانایی‌های شخصی است. این باور به افراد کمک می‌کند با چالش‌ها روبرو شوند و به اهدافشان برسند. معمولاً با پذیرش خود، رشد و توسعه فردی، و باور به موفقیت در کارها، اعتماد به نفس تقویت می‌شود. این مفهوم برای بانوان می‌تواند به عنوان یک موضوع الهام بخش در باشگاه کتابخوانی مطرح شود و به توسعه فردی و اجتماعی بانوان کمک کند.

امیری افزود: استقبال خوب از این کارگاه؛ نشان‌دهنده علاقه و نیاز جامعه به چنین برنامه‌هایی است و معرفی کتاب‌های مناسب در این دورهمی‌ها می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس، از بین رفتن استرس و کسب مهارت‌های زندگی گردد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین