مرتضی آرشمهر، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه گفت: مسجد رسول الله (ص) شهرک فرهنگیان که اوایل دهه ۶۰ ساخت و تاسیس شده و از اوایل دهه ۷۰ مجهز به کتابخانه شده است.
وی افزود: در آن سالها تعداد کتابها و حجم مخزن کتاب، به مراتب بیشتر و بالاتر از اکنون بوده و کانون فرهنگی هم که تاسیس همون سالهاست نیز با شور و حال خاصی فعالیت میکرد.
آرشمهر بیان کرد: به مرور زمان بهدلایل مختلف از جمله تغییر در مدیرتها، نوع نگرشها، بینشها و اختلاط فعالیتهای بسیج و کانون متاسفانه از اوایل دهه ۹۰ تا همین سالها، حالتهایی شبیه به کم رنگ شدن و حتی ایستاییِ کانون پیش آمده بود و بخش قابل توجهی از کتابهای کتابخانه به مراکز دیگه اهدا شده و برای مدت قابل توجهی، محیط کتابخانه مسجد محلی شبیه انبار بود.
مدیر کانون فرهنگی و هنری مسجد رسول الله (ص) ارومیه بیان کرد: در این راستا از اوایل سال ۱۴۰۳ با تشکیل حلقه جدید هیئت امنای مسجد روند فعالیتهای فرهنگی مسجد با رویکردی متفاوت در حال انجام است و کتابخانه در حال راه اندازی مجدد برای جذب عضو، کانون در حال شکل گیری مجدد و از سرگیری فعالیتها است.
وی گفت: مسجد یک سال تمام است که در تمام مناسبتهای فرهنگی و مذهبی از جمله شهادتها، ولادتها و اعیاد اسلامی برای نمازگزاران خودش برنامه دارد و در این یک سال گروه فرهنگی مذهبی خواهران مائده «ویژه طبخ احسان» در مناسبتهای مذهبی، راه اندازی گروه فرهنگی هنری نونهالان نورالهدی که مختص سرود و برنامههای فرهنگی بوده و گروه فرهنگی بُشری که مخصوص ارائه خدمات مجالس ترحیم در مسجد با بهرهگیری از ظرفیت خود جوانان و نوجوانان مسجد تاسیس شده است.
آرشمهر بیان کرد: تا امروز در عرض یکسال، نزدیک به ۲۰ میلیون تومان درآمدزایی برای مسجد و ۸۰ میلیون تومان برای خادمان فرهنگی داشته است.
وی افزود: کتابهای باقیمانده در کتابخانه بعد از کم توجهیهایی که در گذشته انجام شده الان نزدیک به ۱۵۰۰ جلد است.
نظر شما