سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
رونمایی از ۲ نمایشنامه نویسنده البرزی در کرج

البرز - دو نمایشنامه از علی بابایی، نویسنده البرزی، با عناوین «بعضیا رو باید دورا دور دوست داشت» و «چیزی شبیه یک بختک طولانی» در مراسمی در تئاتر شهر کرج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، مراسم رونمایی از دو نمایشنامه نویسنده البرزی با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان استان البرز در تئاتر شهر کرج رونمایی شد.

در این مراسم از کتاب نمایشنامه «بعضیا رو باید دورا دور دوست داشت» رونمایی شد. این نمایشنامه به نویسندگی و کارگردانی علی بابایی، برگزیده دهمین جشنواره تئاتر استانی البرز در سال ۱۴۰۰ و راه یافته به بخش جنبی چهلمین جشنواره تئاتر فجر است.

نمایشنامه چیزی شبیه یک بختک طولانی نیز پس از خوانش نمایشی توسط رویا جزینی، معصومه میراشه، فرانک فروتن، مهدی آذخ، حمید رضا محتشمی و کاوه سوری رونمایی شد.

این دومین کتاب علی بابایی، نویسنده و کارگردان جوان البرزی است که رونمایی می‌شود.

علی بابایی، نویسنده این نمایشنامه‌ها، در این مراسم ضمن قدردانی از حضور مسئولان و هنرمندان، به اهمیت حمایت از هنرمندان تئاتر در استان تاکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین