مسوول غرفه پايگاه علم و فناوري دانشگاه تهران از ارايه قرآن كريم آموزشي به همراه دستگاه معلم هوشمند خبر داد و گفت: اين قرآن آموزشي مورد استقبال تمامي اقشار مردم و نهادها واقع شده است.\
وي درباره اين دستگاه آموزشي قرآن توضيح داد: اين دستگاه پس از قرار گرفتن بر روي قرآن كريم، در حالت معمولي با اشاره اول قلم بر روي هر آيه، قرائت و با اشاره دوم ترجمه و در صورتي كه بر روي اسامي سورهها قرا گيرد، كل سوره را تلاوت ميكند.
مسوول غرفه دانشگاه تهران با بيان اين كه «اين دستگاه به همراه قرآن با 25 درصد تخفيف در نمايشگاه عرضه شده است» تصريح كرد: اين معلم هوشمند قرآن دارنده تنديس طلايي فنآوري برتر از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، تاييديه آموزشي از وزارت آموزش و پرورش و عنوان فنآوري برگزيده در جشنواره فنآفريني شيخ بهايي وزارت كار و امور اجتماعي است.
مولوي توضيح داد: بهترين شيوه آموزش گام به گام كامل روخواني و روانخواني كل قرآن كريم براي تمامي سنين، آموزش قرائت، مفاهيم و ترجمه قرآن كريم از طريق انطباق آيه و ترجمه، پخش سرودهاي قرآني، تواشيح و تلاوتهاي مورد علاقه در زمان استراحت و آموزش زبانهاي مختلف با تغيير نرمافزار از ويژگيهاي اين اثر است.
وي با بيان اين كه اقشار گوناگون مردم از اين اثر خريداري و استقبال كردهاند، يادآور شد: اين معلم هوشمند در نمايشگاه با بهاي 950000 ريال به فروش ميرسد.
هفدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم تا 23 شهريور ماه از ساعت 16 تا 23 و روزهاي تعطيل از ساعت 14 تا 23 در مصلاي امام خميني(ره) پذيراي علاقهمندان است.
نظر شما