احمدوند با بیان اینکه همکاری کمنظیری را در سابقه روابط بین مسئولان سازمان صدا و سیما و مجریان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شاهد بودیم، گفت: همدلی مضاعف، نگاه همدلانه و همراهی بسیار زیبایی که با صدا و سیما وجود داشت موجب شد هم انواع برنامهها در نمایشگاه کتاب پوشش داده شود و هم تولیدات خوبی با حضور شخصیتهای مختلف از جمله ناشران، نویسندگان، شاعران، اهل فکر و فرهنگ که در نمایشگاه هستند از سوی برنامهسازان صدا و سیما انجام شود.
رئیس نمایشگاه کتاب تهران گفت: امیدواریم برنامههای تولید شده در طی سال به عنوان بخشی از برنامههای فرهنگی مورد استفاده و استقبال مخاطبان قرار بگیرد.
احمدوند با اشاره به همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سینمای جوان درباره استفاده از آثار مکتوب در فیلم گفت: این همکاری میتواند با صدا و سیما، گستردهتر شود.
وی با اشاره به تولید آثار مکتوب درخور در کشور گفت: اگر حلقههای واسطی ایجاد شود که تولیدات نویسندگان را فراوری کنند و برای رسانه محتوا تولید کنند میتوان از حجم انبوه این تولیدات به نفع سینما استفاده شود.
احمدوند با اشاره به ایجاد بخش سینما کتاب در نمایشگاه امسال گفت: استفاده از آثار اقتباسی برای تولیدات تلویزیونی و سینمایی میتواند اثر کتاب خوبی که ممکن است با شمارگان پایین منتشر شود را ضریب نفوذ دهد.
رئیس نمایشگاه کتاب تهران به راهاندازی تلویزیون کتاب در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این شبکه قابلیت توسعه دارد چرا که با داشتن ایدههای مختلف روزی چند ساعت تولید محتوا دارد و در نمایشگاه کتاب نیز به صورت مفصل در حال فعالیت است.
جبلی در این دیدار با بیان اینکه حوزه کتاب و نشر باید بیشتر به سمت رسانه برود عنوان کرد: اگر گرایشی جدیدی در نشر به نام درامنویسی و برنامهنویسی ایجاد شود که پژوهشها و آثار تولید شده به سمت تولید محتوا برای آنتن برود کار بزرگی صورت میگیرد فاصلهای که تولیدکنندگان محتوا با حوزه کتاب و نگارش وجود دارد تقویت خواهد شد.
رئیس سازمان صدا و سیما از آمادگی این سازمان برای همکاریهای بیشتر در حوزه تولید محتوا بر محور کتاب تاکید کرد و افزود: امیدواریم نویسندگان برای تولید محتواهای بیشتر، با برنامهسازان همکاریهای بیشتری را نشان دهند.
به گزارش ایبنا؛ سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلی امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
نظر شما