وی افزود: طرح ملی تلاوت، آموزشی 6 سالهای است که برای رشد و استعدادیابی نوجوانان در سه دوره ۲ ساله برنامهریزی کردیم و یکی از اهداف اصلی بحث،انس با قرآن و گسترش تلاوت است.
دبیر طرح ملی تلاوت، گفت: نشست دوازدهمین دوره ثبت نام طرح تلاوت، اردیبهشت ماه در ساری با ۳۴ موسسه فعال از ۲۳ استان برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: رقابتهای قرآنی شوق تلاوت ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت در ساری برگزار میشود و سفر به کربلای معلی از جوایز این رقابتها است که در جشنواره قرآنی کشور عراق هم شرکت میکنند.
مقدمکیا ادامه داد: این مسابقات در ساری با۴۱ شرکتکننده دختر و پسر برگزار میشود و پنج دختر و ۳۷ پسر به سطوح مختلف ششمین دوره مسابقات راه یافتهاند.
وی خاطرنشان کرد: اختتامیه ششمین دوره مسابقات شوق تلاوت، صبح روز بیست و هفتم اردیبهشت با حضور برخی از چهرههای قرآنی کشور، در سالن همایش دانشگاه آزاد ساری برگزار میشود.
مقدمکیا یادآور شد: این طرح از سال ۹۱ توسط یکی از موسسات منتخب در ساری هم اجرا شده و استان مازندران از گروههای برتر در ارزیابی بوده است.
وی با اشاره به اینکه حداقل سالانه ۱۵۰۰ نفر در طرح ملی تلاوت، ثبت نام میکنند، اظهار کرد: اما چون طرح استعدادیابی است افراد در دوره یک ماهه پیشنیاز شرکت میکنند و استعدادیابی صورت میگیرد، از زمان اجرای طرح حدود ۶هزار نوجوان را جذب کردهایم ضمن اینکه ۵۰ درصد از هزینههای طرح ملی تلاوتالرضا مردمی است.
دبیر طرح ملی تلاوت با بیان اینکه آینده قرآنی کشور در دست این نوجوانان است، گفت: از ۲۵ اردیبهشت ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات شوق تلاوت، شروع خواهد شد و تا پایان خرداد ادامه دارد.
در ادامه این نشست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار کرد: ظرفیت مازندران در بحث نوجوانان و جوانان قرآنی بسیار بالا است ضمن اینکه در هر حوزهای دارای استعداد و نخبه هستیم.
حسین جوادی با اشاره به اقدامات مشترک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با سایر دستگاهها، خاطرنشان کرد: ۶ طرح مشترک با آموزش و پرورش استان مازندران داریم و از ظرفیت دانشآموزان استفاده میکنیم و یکی از این طرحها میتواند طرح استعدادیابی قرآنی باشد.
نظر شما