بعد از جنگ گروهی در تلویزیون احساس بینیازی به روایت فتح میکردند و معتقد بودند دیگر نباید تصویری از جنگ نمایش داده شود تا جایی که به اسم و صدای شهید آوینی هم حساس شده بودند.
قسمت سوم این مستند به اتفاقات حج خونین سال 1366 و شهید و زخمی شدن حجاج ایرانی و مجروح شدن خود شهید آوینی و ماجراهای بعدی آن در کشور میپردازد. همچنین این قسمت مستند حال و هوای بعد از قطعنامه 598 که از سمت امام جام زهر اعلام شده بود را روایت میکند که شهید آوینی از این اتفاق بسیار بهم ریخته بود و گوشهگیر شده بود. بعد از قطعنامه و به فرمودهی امام خمینی که بعد جنگ در جای دیگر جهاد کنید، شهید آوینی جزو اولین کسانی بود که در حوزه بیداری اسلامی برای رسانه ایدهایده داشت.
همچنین در این مستند به فوت امام خمینی و ثبت اتفاقات و احوالات مردم در آن اوضاع توسط گروه روایت فتح میپردازد. بعد از جنگ، گروهی در تلویزیون احساس بینیازی به روایت فتح میکردند و معتقد بودند دیگر نباید تصویری از جنگ نمایش داده شود تا جایی که به اسم و صدای شهید آوینی هم حساس شده بودند. در نهایت هم به بیمهریهایی که به شهید آوینی و گروه روایت فتح بعد جنگ شد اشاره میکند چرا که مدیریت وقت صداو سیما قائل به تفکر روایت فتحی نبوده است اما با همه این بیمهریها شهید آوینی در سمت سردبیر مجله سوره باز همان طور خالصانه و عاشقانه خدمت میکند.
نظر شما