چهارشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹
مدیرمسئول انتشارات هاویر خرم‌آباد در نخستین جشنواره بانوی تمدن‌ساز ایرانی برگزیده شد

سهیمه اسدزاده، مدیرمسئول انتشارات هاویر، خبرنگار ایبنا در لرستان و فعال فرهنگی در نخستین جشنواره بانوی تمدن‌ساز لرستانی به‌عنوان برگزیده بخش شاغل جشنواره شناخته شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) در لرستان آیین اختتامیه نخستین جشنواره «بانوی تمدن‌‌ساز لرستان» با حضور فرهاد زیویار، استاندار لرستان، سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان، مجید منعمی، معاون سیاسی امنیتی، اجتماعی، استانداری لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی‌فر، امام جمعه موقت خرم‌آباد، کوروش بیرانوند، مدیرکل امور مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، محمدکریم خورشیدوند، مدیرکل امور اجتماعی، استانداری، مرضیه عزتی، مسئول امور بانوان نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مدارس کشور، فریبا ولی‌پور، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، احسان یاوری، رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی، علی جهانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، منصور احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، چهارشنبه (۲۸ دی ماه) در سالن همایش‌های جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد.
 
ولی‌پور ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) با بیان اینکه رونمایی از سایت جشنواره در شب شهادت حضرت فاطمه (س) انجام گرفت افزود: با همکاری دانشگاه آیت‌‌الله بروجردی و سایر دستگاه‌های همکار، ظرفیت‌های بسیار درخور و خاصی در حوزه بانوان شناسایی شد.

وی افزود: ۳۰ نفر در حوزه‌های مختلف شاغلین، فرهنگیان، حوزوی، استادان دانشگاه، زنان عشایری و به‌صورت ویژه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرزندآوری در فاصله ۷۲ ساعت تلاش هیات داوران در گروه‌ها و رسته‌های تخصصی از میان ۹۷۰ نفر از افراد شرکت‌کننده در جشنواره به‌عنوان برگزیده شناخته شدند. این عدد و رقم اعلام شده نشان‌دهنده این نیست که کل ظرفیت استان محدود به عدد و رقم است، در یک فرصت بسیار کوتاه به توانمندی‌های بسیار خوبی در حوزه‌های ملی و بین‌المللی دست پیدا کردیم و امیدواریم تک تک بانوان در ادامه راه جشنواره ما را یاری دهند.
 


 

وی با اشاره به اینکه این جشنواره در سال دوبار، یک‌بار در میلاد حضرت فاطمه‌(س) و یک‌بار در میلاد حضرت معصومه‌(س) اجرا خواهد شد افزود: در پایان هر جشنواره کتابی از مجموعه زندگی‌نامه و پیشینه شغلی افراد شاخص و برتر هر جشنواره منتشر خواهد شد. 
 
استاندار لرستان با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بعد از انقلاب اسلامی فراتر از همه ادوار است به تشریح نگاه به زن در دوران قبل از انقلاب در قالب نگاه‌های عرفی و محدود در خانه و نگاه به زن در جوامع غربی به در قالب جنسیت و ابزار پرداخت و افزود: نقش مهم بانوان به عنوان نیمی از جامعه بعد از انقلاب اسلامی در عرصه‌هایی از جمله تحصیلات و انضباط اداری که به واسطه‌ی حضور بانوان در مسئولیت‌های اجرایی ایجاد شده است بی‌نظیر است.
 
 

زیویار با اشاره به اینکه بعد از انقلاب بانوان ایرانی نه تنها در داخل کشور بلکه در عرصه‌های بین‌المللی حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته و دارند بیان کرد: بانوان در نظام مقدس جمهوری اسلامی نه تنها ابزار نبوده بلکه نقش اجتماعی، و یاریگری ایشان به مردان بسط پیدا کرده است.
 
نماینده عالی دولت در لرستان اظهار کرد: هنوز با افقی که در نظام جمهوری اسلامی برای حضور بانوان در جامعه تعیین شده است، فاصله داریم و برای رسیدن به این افق همه‌ مسئولیم و باید برای آن تلاش کنیم.
 
به گزارش ایبنا، در این جشنواره برگزیدگان هر بخش معرفی و تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی خود را دریافت کردند که سهیمه اسدزاده، مدیرمسئول انتشارات هاویر، خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) و فعال فرهنگی در لرستان به عنوان برگزیده بخش شاغل جشنواره شناخته شد.

مریم جعفری، معصومه صادقی و سهیمه اسدزاده برگزیدگان بخش شاغل نخستین جشنواره بانوی تمدن‌ساز لرستان معرفی شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها