مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل جوان ضروری است، افزود: در سال جاری از سری برنامههای راه سلیمانی ۸۰ برنامه در لرستان برگزار شده است.
احمدی با اشاره به اینکه یکی از رسالتهای اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی لرستان تبلیغ، ترویج و تجلیل از مقام شهداست بیان کرد: برنامههای مربوط به حوزه ایثار و شهادت را به صورت جدی و پرتکرار انجام خواهیم داد چرا که معتقدیم، فرهنگ شهید و شهادت باید به گفتمان تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: مردم ایران از افرادی که شهدای عزیزمان از جمله شهید سلیمانی را به خاک و خون کشیدهاند نمیگذرند و خواستار انتقام هستند، چراکه این شهیدان با از خودگذشتگی، امنیت و آرامش را به میهن تقدیم کردهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه دشمنان انقلاب با خیال خام خودشان قصد داشتند جلوی خیلی از مسائل را در کشور بگیرند بیان کرد: مردم بصیر ایران نقشههای شوم آنان را نقش بر آب کردند و قاسم سلیمانیها را در جامعه احیا شدند.
به گزارش ایبنا، در این همایش علاوه بر شعرخوانی شاعر آیینی کشور محمدحسین (فراز) ملکیان، شاعرانی از لرستان همچون محمدعلی ساکی (خرمآباد)، میثم جعفری (بروجرد)، محسن بیاتیان (دورود)، عفت نظری (الیگودرز)، علی کاوند (بروجرد)، علی ناصری (نورآباد)، سجاد روانمرد (بروجرد)، وحید اشجع (بروجرد) به شعرخوانی در وصف سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، شهدای مدافع امنیت بهویژه شهدای حوادث اخیر کشور و شهدای مدافع حرم پرداختند.
رونمایی از سرود ایل سلیمانی، تولید مشترک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و حوزه هنری انقلاب اسلامی لرستان، برپایی نمایشگاه آثار هنری در حاشیه همایش و تقدیر از شاعرانی که به شعرخوانی پرداختند از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر بخشهای این همایش بود.
نظر شما