یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
شرحی از ظلم، ستم‌ و جنایات در طول تاریخ خواندنی شد

سرمست فیروزی گفت: کتاب «جنایات در طول تاریخ» سوژه‌ جالبی بود. تصمیم گرفتم تا شرحی از ظلم و ستم‌های گوناگون را که در کتاب‌های تاریخی خوانده‌ام و جمع‌آوری کرده‌ام، در این کتاب بیاورم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با مطالعه کتاب‌های تاریخی گاه انسان با موردهایی دردآور و بسیار ظالمانه برخورد می‌کند. این ستمگری‌ها و زورگویی‌ها که بیشتر با انواع شکنجه‌های طاقت‌فرسا و کشتارهای گروهی و فردی توام بوده است، دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

کتاب «جنایات در طول تاریخ» کتابی است در شرح انواع ظلم و ستم در تاریخ به کوشش سرمست فیروزی، پژوهشگر تاریخ که از سوی انتشارات یاس بخشایش منتشر شد.
 
سرمست فیروزی درباره کتاب «جنایات در طول تاریخ» گفت: به تاریخ علاقه‌مند هستم و در پژوهش‌هایی که به انجام می‌رسانم، هرگاه به سوژه جالبی برمی‌خورم در مورد آن بیشتر کار می‌کنم. کتاب «جنایات در طول تاریخ» یکی از این سوژه‌ها بود. تصمیم گرفتم تا شرحی از ظلم و ستم‌های گوناگون را که در کتاب‌های تاریخی خوانده‌ام و جمع‌آوری کرده‌ام، در این کتاب بیاورم.
 
وی ادامه داد: هدف این بود بیان کنم که برخی از حاکمان، پادشاهان و زورگویان برای به دست آوردن ثروت و شهرت و حفظ کردن قدرت خود، در دوره‌های مختلف تاریخی دست به چه جنایت‌هایی زده‌اند! چگونه انسان‌های بی‌گناه را لت و پار کرده‌اند که هیچ درنده‌ای در قانون نانوشته جنگل، چنین وحشیگری نکرده است! تنها بخش اندکی از جنایت‌هایی که در طول تاریخ رخ داده؛ در این کتاب آورده شده است، وگرنه صدها یا شاید هزاران کتاب برای ذکر کردن آنها نیاز بود.
 
وی گفت: این کتاب تمرکزش به جنایت‌هایی است که در ایران رخ داده و تنها تعداد بسیار اندکی از جنایت‌های سایر نقاط جهان را ذکر کرده است. البته ناگفته نماند که در سایر نقاط جهان نیز جنایت‌های بسیار هولناکی رخ داده است که گاهی قلم از نوشتن آنها شرمسار است.
 
مولف کتاب «جنایات در طول تاریخ» بیان کرد: این کتاب از تاریخ اساطیری و شخصیت‌های اسطوره‌ای آغاز می‌شود؛ در این کتاب به شخصیت‌های اسطوره‌ای همچون سهراب، زال، شغاد، رستم و اسفندیار، سیاوش، ضحاک، پسران کاوه و... پرداخته شده است.
 
فیروزی افزود: در کتاب «جنایات در طول تاریخ» همچنین به شخصیت‌ها یا وقایع تاثیرگذار در دین اسلام نیز پرداخته شده است. شخصیت‌هایی همچون ابرهه، یوسف و برادران، ابراهیم، موسی و مواردی همچون زنده به گور کردن دختران و... در این کتاب آورده شده است. ظلم شخصیت‌های تاریخی در تاریخ ایران نیز مورد واکاوی قرار گرفته و آورده شده است. شخصیت‌هایی همچون چنگیز، اسکندر و...
 
ور در پایان سخنانش گفت: کتاب دیگری به نام «تاریخ مختصر ایران» در دست تحقیق و پژوهش دارم که تقریبا به پایان رسیده است. البته این کتاب در قالب 16 جلد تنظیم شده است که درصدد هستم قبل از چاپ آن را خلاصه‌تر کنم  و مشغول کار بر روی آن هستم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها