چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰
اگر فکر می‌کنید زشتید، این کتاب را بخوانید

ممکن است افراد زیادی نگرانی‌هایی درباره ظاهرشان تجربه کنند و خود را زشت بدانند. در چنین شرایطی یک کتاب خودیاری ممکن است به افراد کمک کند که این مشکلات خود را تا حدودی حل کنند.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از نتایج مصرفی‌بودن جامعه توجه بیش از اندازه و غیراستاندارد به ظاهر افراد است. تعدد زیاد عمل‌های جراحی بر قسمت های مختلف بدن و رشد بی‌سابقه صنعت مد و آرایش، گواه این گزاره است. بی‌شک فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هم ابزاری شده‌اند تا سرعت زیادی بر آشفته‌بودن این بازار بدهند. در واقع این روزها افراد زیادی هستند که به دلیل بدریخت‌انگاری خود به بیماری‌های روحی و اختلالات روانی مبتلا شده‌اند.
 
در این میان کتاب «ظاهر خود را دوست بداریم» نوشته سابین ویلهلم با روش‌های خودیاری در تلاش است به مخاطبان خود بگوید درباره ظاهر خود نگران نباشند.  
 
رضا مولودی، مترجم کتاب «ظاهر خود را دوست بداریم» در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایبنا درباب این کتاب گفت: کتاب ظاهر خود را دوست بداریم یک کتاب خودیاری برای کمک به کسانی است که با ظاهر خود مشکلاتی دارند و در این زمینه نگرانی‌هایی را تجربه می‌کنند. با توجه به این‌ که در دو دهه اخیر نگرانی های مربوط به ظاهر به صورت فزاینده‌ای در جامعه ما افزایش پیدا کرده است و نبود یک کتاب خوب در این زمینه، مترجمان تصمیم به ترجمه کتاب یادشده گرفتند.
 
وی با اشاره به مخاطبان اصلی این اثر تاکید کرد: همه آحاد جامعه می‌توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند. در اولویت اول می‌توان افرادی را نام برد که با ظاهر خود به طور کلی و یا بعضی از اعضای ظاهر خود مانند پوست، موها، بینی، قد و یا وزن خود مشکل دارند. در اولویت دوم کسانی هستند که یکی از عزیزانشان از این مشکل رنج می‌برند. در اولویت سوم، والدین می‌توانند از این کتاب به عنوان منبعی استفاده کنند تا یاد بگیرند چگونه کودکانی پرورش دهند تا کمترین نگرانی را در مورد ظاهر خود داشته باشند.
 

 
مولودی افزود: در نهایت دانشجویان رشته‌های روانشناسی و روانپزشکی و درمانگران می‌توانند از این کتاب به عنوان منبعی برای یادگیری نحوه درمان اختلال بدریخت انگاری بدن استفاده کنند.
 
این مترجم و کارشناس درباره اهمیت عمومی‌سازی دانش در باب خودیاری گفت: با توجه به این‌ که این کتاب یک کتاب خودیاری است، در حقیقت خود یک دانش تخصصی در مورد درمان اختلال بدریخت‌انگاری بدن را عمومی‌سازی کرده است. به عبارتی دیگر، محتوای کتاب ترجمه‌ای از یک دانش تخصصی برای عموم است.
 
مولودی ضرورت ترجمه این اثر را در مولفه‌های موجود در جامعه کنونی و تاثیر آن بر خودیاری دانست و عنوان کرد: ضرورت اصلی انتشار این کتاب این است که ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که هر روز بیشتر از دیروز به موضوعات مربوط به ظاهر پرداخته می‌شود. تبلیغات رسانه‌ها، فیلم‌ها، فضای مجازی هر روز استاندارد تازه و دشوارتری برای زیبایی معرفی می‌کنند که رسیدن به آنها بسیار سخت و گاهی اوقات مستلزم انجام عمل‌های جراحی زیبایی پرهزینه و غیرقابل‌بازگشت است. در این شرایط تعجبی ندارد که افراد زیادی نگرانی‌هایی درباره ظاهرشان تجربه کنند و خود را زشت بدانند. در چنین شرایطی یک کتاب خود یاری ممکن است به افراد کمک کند که این مشکلات خود را تا حدودی حل کنند.
 
گفتنی است این اثر به تازگی از سوی انتشارات ارجمند راهی بازار کتاب شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها