این روزنامهنگار ادامه داد: جاوید تکاوران، معلمی دلسوز و شیفته فرهنگ و ادبیات کهن ایران بهویژه شاهنامه، مثنویمعنوی و مقالات شمس بود و برنامههای پژوهشی مفصلی برای کتابفروشی داشت. او در مدرسه در زمان استراحت برای دانشآموزان داستان میخواند، سپس نظر آنها را درباره داستانی که برایشان خوانده بود، جویا میشد و به این شکل آنها را با ادبیات مأنوس میکرد.
وی تصریح کرد: زندهیاد تکاوران با راهاندازی کافهکتاب «پیرنگ» در تیرماه 1398، خیلی زود توانست در میان اهالی کتاب جای باز کند. او با نگاه شگرف و تحسینبرانگیزی که به ادبیات داشت بهدنبال توسعه فضای کتابخانه بود تا با مساعد شدن شرایط، فضا را برای برگزاری نشستهای تخصصی فرهنگی و ادبی فراهم کند، اما متأسفانه مرگ او را در تحقق این هدف ناکام گذاشت.
باقری در پایان گفت: کافهکتاب «پیرنگ» در طرحهای فصلی کتاب بسیار فعال بوده و این روزها هم در حال اجرای طرح تابستان کتاب با شعار «کتاب بخوانیم، ایمن بمانیم» بود.
جاوید تکاوران، متولد روستای شاهیجان بخش بوشکان شهرستان دشتستان و دانشآموخته رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد بود.
خبرگزاری ایبنا، درگذشت جاوید تکاوران؛ مدیر جوان و فرهیحته کافهکتاب «پیرنگ» را به خانواده محترم وی و جامعه فرهنگی بوشهر تسلیت میگوید.
نظر شما