دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
مدافع منافع ملی و کیان ملت ایران هستیم

انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با صدور بیانیه ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، بر لزوم دفاع از منافع ملی و کیان ملت ایران تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با صدور بیانیه‌، جنایات رژیم صهیونسیتی را محکوم کرد.‌

متن این بیانیه به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

ایران سرزمین رشادت‌ها و همبستگی‌ها برای پایداری در مقابل تجاوزات دشمنانی است که به ایران حمله کرده‌اند.

آن چیز که ملت ایران را در طول تاریخ سربلند نگه داشته، تدبیر و غیرت و مردانگی است و هیچ دشمن متجاوزی توان مقاومت در برابر این ملت را نداشته و ندارد.

امروز کشور ما مورد تهدید و حمله نظامی کشوری قرار گرفته که نه تنها هنوز نتوانسته مشرعیت خود را اثبات کند که متهم به نسل‌کشی در قرن حاضر است.

شهادت هم‌وطنان و سرداران این مرز و بوم موجب همبستگی بیشتر و وحدت بین آحاد ملت ایران خواهد بود.

انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی ضمن محکوم کردن حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، حمایت خود را از دفاع از منافع ملی و کیان ملت ایران اعلام می‌دارد.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین