شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
تداوم فعاليت‌های ترويجی مجازی در کتابخانه‌های عمومی خوزستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان گفت: در ادامه روند تعطیلی مراکز آموزشی و اجتماعی و تعطیلی کتابخانه‌های خوزستان تا ۵ اردیبهشت‌ماه، فعاليت‌های ترويجی در فضای مجازی کتابخانه‌های استان ادامه می‌یابد.

منصور کوهی رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خوزستان، افزود: با توجه به شرايط موجود و به‌منظور فراهم کردن شرایط بازگشایی کتابخانه‌های عمومی، همچنان تا پایان هفته آینده (روز جمعه مورخ 5 اردیبهشت‌ماه) کتابخانه‌ها تعطیل خواهند بود.

وی ادامه داد: پروتکل‌ها و خطی‌مشی‌های لازم جهت بازگشایی مجدد کتابخانه‌های عمومی در دست تهیه است و در صورت مهیا شدن شرایط در اسرع وقت، نسبت به بازگشایی و آغاز به‌کار مجدد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ضوابط خاص و رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي اقدام می‌شود.

وی اضافه کرد: از زمان شروع بحران کرونا تاکنون عمومی خوزستان اقدام به ساماندهی محتوای آموزشی بر بستر شبکه‌های اجتماعی و تولید برنامه‌های کتاب‌محور کرده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان بیان کرد: در این ایام در استان تاکنون تمام شبکه‌های اجتماعی که در اختیار کتابخانه‌های عمومی خوزستان قرار داشت، فعال بودند و ۵۰۰ نفر از نیروهای انسانی را برای تولید محتوای آموزشی بر بستر شبکه‌های اجتماعی ساماندهی و برنامه‌های کتاب‌محور به‌کار گماردیم.

کوهی رستمی گفت: برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی برنامه‌ریزی کردیم و هشت کتابخانه عمومی را در خوزستان برای تولید ماسک و ملزومات بهداشتی در اختیارگروه‌های جهادی قرار دادیم.

وی عنوان کرد: با توجه به تاکیدی که در جلسه پنجم ستاد استانی مدیریت کرونا مبنی بر فعال‌سازی دستگاه‌های فرهنگی و انجام فعالیت‌های‌ فرهنگی در زمینه مقابله با کرونا ارائه شد، به تولید محتواهای آموزشی کتاب‌‌محور پرداختیم و بیش از ۲۰۰ صفحه را در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی ایجاد و برای اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی کتاب‌ محور در سه سطح ملی، استانی و کتابخانه‌ای اقدام کردیم.
 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان با اشاره به مهم‌ترین برنامه نهاد کتابخانه‌های استان گفت: بزرگترین برنامه این نهاد جشنواره کتابخوانی رضوی است که بخش الکترونیکی آن را پیشاپیش به ‌واسطه شروع بحران کرونا در بخش‌های نقاشی کودکان، پویش کتابخانه مجازی، فعالیت‌های گروهی و داستان‌نویسی آغاز کردیم.
 
وی از جمله فعالیت‌های دیگر نهاد کتابخانه‌ها را  پویش «هر کتابدار یک کتابخوان» برشمرد و افزود: در این پویش همه کتابداران کتاب‌هایی را در قالب کلیپ‌های سه دقیقه‌ای تهیه و در کنار آن برای هر کتاب فایل پی‌دی‌اف تهیه و در سطح وسیع در شبکه‌های اجتماعی توزیع کردند. در پویش «هر خانه یک کتابخانه» هم هر فرد از کتابی که مطالعه می‌کند، عکس می‌گیرد و برای ما ارسال می‌کند که در این حوزه هم شاهد استقبال خوبی از جانب مردم بودیم.

کوهی‌رستمی در پایان یادآور شد: وظیفه دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در دو مرحله تاب‌آوری و بازتوانی بسیار مهم و اثرگذار است و شورای اجتماعی باید بتواند با برنامه‌ریزی‌های مطلوب  و استفاده مناسب از ظرفیت‌ها، بار روانی، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را که احتمالا بعد از اتمام بحران کرونا شروع می‌شود، کمتر کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها