یکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۹
حضور چشمگیر ناشران خصوصی

در مهر ماه سال جاری 63 عنوان كتاب مرتبط با حوزه های دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامي، توسط ناشران دولتي و خصوصي منتشر شده اند. بر اساس آمار موجود، حضور ناشران خصوصي در زمينه انتشار آثار ادبي، پژوهشي و مرتبط با حوزه های یاد شده، در ماه گذشته چشمگير بوده است.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، از ميان اين تعداد كتاب، 27عنوان با موضوع انقلاب اسلامي و 36 عنوان با محوريت 8 سال دفاع‌مقدس منتشر شده كه 40 عنوان چاپ اول و 23 عنوان ديگر، تجديد چاپ شده‌‌ بودند.

همچنين نشر شاهد و نشر عروج ـ‌ وابسته به موسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني(ره) ـ در ماه گذشته بيشترين آثار را در زمينه دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامي منتشر كرده‌اند.

كتاب "آينده انقلاب اسلامي" نوشته شهيد مرتضي مطهري، توسط نشر صدرا به چاپ بيست‌و هفتم رسيده و جزء پرتيراژترين و پرمخاطب‌ترين كتاب های انقلاب اسلامي در مهر ماه قرار گرفته است.

كتاب "خدا بود و ديگر هيچ نبود"،‌ به قلم شهيد مصطفي چمران، در ماه گذشته، به همت بنياد شهيد چمران به چاپ نوزدهم رسيده و پرتيراژترين كتاب مرتبط با دفاع‌مقدس در مهر ماه محسوب مي‌شود.

بر اساس آمار ارائه شده در پايگاه اطلاع‌رساني خانه كتاب، حضور ناشران خصوصي از قبيل نشر علم، افق، حوا، خوش‌نگار، ثالث، دهسرا، صداي معاصر و هزاره ققنوس، در زمينه انتشار آثار ادبي، پژوهشي مرتبط با 8 سال دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامي، در ماه گذشته چشمگير بوده است. 

از دیگر آثار منتشر شده حوزه های دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامي در مهر ماه مي‌توان به كتاب‌هاي "هاشمي بدون روتوش" نوشته صادق زيباكلام، "پل معلق" به قلم محمدرضا بايرامي، "ناصرارمني" اثر رضا اميرخاني و "جريان‌شناسي چپ در ايران" نوشته حميد احمدي حاجي‌كلايي، اشاره كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها