سیدسعید میرمحمد صادق، «آئیننامه اجرایی اعطای تسهیلات وام به اهل قلم» را آئیننامه مکمل اعلام و بیان کرد: اگر در هر مرحله از بررسی تقاضا، کارگروه وام، کتابهای متقاضیان را مصداق کتابسازی تشخیص دهند، براساس مصوبه مجاز به رد تقاضاست.
وی با اشاره به محتوای بند «اعتبارات» آئیننامه جدید تکریم اهل قلم افزود: در بند «اعتبارات» آئیننامه جدید «تکریم اهل قلم» آمده برای هر تخصیص اعتبار یک «آئیننامه مکمل» نوشته خواهد شد؛ علاوهبراین با توجه به تجربه تخصیص بن در سیودومین دوره نمایشگاه کتاب تهران و براساس آئیننامه بازنگری شده «تکریم اهل قلم» در تدوین «آئیننامه اجرایی اعطای تسهیلات وام به اهل قلم» تلاش شده تا نویسندگان آثار کیفی و منتخبان رویدادهای کتابمحور دیده شوند.
میرمحمد صادق با بیان این مطلب که «آئیننامه اجرایی اعطای تسهیلات وام به اهل قلم» بهعنوان آئیننامه مکمل شناخته میشود، ادامه داد: آئیننامه اجرایی اعطای وام به اهل قلم مبتنی بر آئیننامه «تکریم اهل قلم» نوشته و تشریح شده که مراحل ثبتنام و دریافت وام براساس چه سازوکاری پرداخت خواهد شد.
معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب با تاکید بر اینکه متقاضیان بعد از مطالعه و تایید آئیننامه مندرج در سایت اهل قلم به مراحل بعدی ثبت درخواست هدایت میشوند، گفت: یکی از مسائل مبتلابه حوزه نشر و تخصیص تسهیلات به اهل قلم، پدیده کتابسازی است. براساس «آئیننامه اجرایی اعطای تسهیلات وام به اهل قلم» اگر در هر مرحله از بررسی تقاضا، کارگروه وام، کتابهای متقاضیان را مصداق کتابسازی تشخیص دهند، براساس مصوبه مجاز به رد تقاضاست.
میرمحمد صادق بیان کرد: در این زمینه از مشورت صنوف اهل قلم و انجمنهای علمی نیز بهره میگیریم و در همه آئیننامههای آتی ارائه تسهیلات به اهل قلم این روند را ادامه میدهیم.
وی درباره بررسی کتاب متقاضیان بیان کرد: براساس سازوکارهایی که در کمیته وام پیشبینی شده و مشورت با بخشهای مرجع و علمی و صنوف اهل قلم صحت کتابها و کتابسازی بررسی خواهد شد.
معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب درباره امکان تخصیص وام به مفاخر و دارندگان جوایز کتابمحور که در سایت اهل قلم ثبتنام نکردهاند، ادامه داد: برای این افراد نیز پیشبینیهای لازم انجام و براساس فراوانی جمعیت بودجه در نظر گرفته شده است.
نظر شما