علی خدایی از تولید کتابهای «عادتهای من» و «قصه فیل و کلاغ» برای کودکان خبر داد و گفت که این آثار را برای چاپ به انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تحویل داده است.
این نویسنده و تصویرگر درباره کتاب توضیح داد: «عادتهای من» کتابی کاملا تصویری است و هیچ متنی ندارد و براساس بازیها و خلاقیتهای تصویری شکل گرفته است. در این کتاب اعداد کنار هم قرار میگیرند و اشکال مختلفی را میسازند. همچنین بچهها هم میتوانند با اعداد بازی کنند و شکلهای مختلفی بسازند. این کتاب سبب افزایش خلاقیت در کودکان میشود.
وی در ادامه به اثر دیگرش اشاره کرد و گفت: کتاب دیگری هم با عنوان «قصه فیل و کلاغ» دارم. در این قصه تصویری از همان شخصیتهای قدیمی مانند فیل و کلاغ که در داستانهایم حضور داشتند، استفاده کردهام و این شخصیتها داستان را میسازند.
خدایی گفت: «قصه فیل و کلاغ» برای کودکان گروه سنی «ب و ج» مناسب است و آن را برای چاپ به انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تحویل دادهام.
علی خدایی، نویسنده، تصویرگر و مشاور هنری، فعالیت حرفهای خود را از سال 1365 شروع کرد و تا به حال تصویرگری بیش از 80 عنوان کتاب را انجام داده است. از جمله آثار او میتوان به «شوخی با حیوانات»، «چی مثل چی»، «تکه کاغذهای رنگی»، «موش موشک کجایی؟»، «کلاغ مثل کلاغ»، «همین و همان»، «تو لک لکی یا دارکوب ؟»، «چی چی قاشق و قیچی»، «آ مثل آهو» و «ف مثل فیل» اشاره کرد. او جوایزی مانند دریافت جایزه، لوح تقدیر و تندیس از دومین جشنواره مطبوعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ژاپن در سال ٢٠٠٠BAIJبرگزیده کاتالوگ نمایشگاه، برگزیده کاتالوگ جشنواره بلگراد درسالهای ٢٠٠٣ ، ٢٠٠۵ و ٢٠٠٩، ساخت انیمیشن «چی مثل چی» و برگزیده شدن آن در جشنواره فیلم قاهره ۱٣٨٢، برنده نفر اول دومین جشنواره کتابهای درسی در سال ۱٣٨۴، عضو هیات داوران «جشنواره هنر و امنیت، بخش تصویرگری» در سال ۱٣٨۶، عضو هیات داوران «جشنواره هنرهای تجسمی، هنر جوان، بخش تصویرگری» ۱٣٨٧، دریافت جایزه برای موفقیتهای بینالمللی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱٣٨٩، دریافت جایزه لوح تقدیر و تندیس از جشنواره ملی کتاب سال کودک و نوجوان برای کتاب «همین و همان» ۱٣٩٠، برگزیده شدن کتاب «تو لک لکی یا دارکوب» از سوی دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوانIBBY ، ۱٣٩٣، دریافت لوح و برگزیده شورای کتاب کودک برای کتابهای «تو لک لکی یا دارکوب»، دریافت نشان لاکپشت نقرهای برای کتاب «تو لک لکی یا دارکوب» ۱٣٩۴، دریافت دیپلم افتخار از جشنواره کتابهای تصویری داستانی تألیفی، مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز۱٣٩۵ اشاره کرد.
نظر شما