کتابهای «پشت حصار»، «خاش و گلبرگهای خشخاش» و «در جستجوی فرخنده» عنوان سه کتابی است که به تازگی راهی بازار نشر شده است.
«پشت حصار»
«پشت حصار»، اثری از محبوبه بهزادفرشید است که توسط انتشارات روشنگران و مطالعات زنان منتشر شده است. این رمان، زندگی دخترهایی است که هیچ انتخابی در سرنوشت خود نداشتند. داستان، حکایت اتفاقاتی است پیرامون تنهایی و بیکسی دخترهایی که درفراموشخانه به فراموشی سپرده شدند.
انگیزه نویسنده برای نوشتن رمان «پشت حصار» فاصلهای بود که بین بچههای پرورشگاه و آدمهایی که نگاهشان و قضاوتشان براساس بیاطلاعی بوده، وجود دارد؛ یعنی باز کردن درهای بستهای که مانع ارتباط پشت حصاریها با بیرون حصاریها میشود.
محبوبه بهزادفرشید با قلمی کاملاً زنانه این رمان را در 70 فصل نوشته است.
«پشت حصار»، اثری از محبوبه بهزادفرشید در 480 صفحه، شمارگان 500 نسخه و بهبهای 35 هزار تومان توسط انتشارات روشنگران و مطالعات زنان منتشر شده است.
«خاش و گلبرگهای خشخاش»
«خاش و گلبرگهای خشخاش» روایتی داستانی به قلم معبود حسیبی در گرهخوردگی نویسنده با زندگی و گذشته شهر خاش است.
«خاش و گلبرگهای خشخاش» روایتی است رمانگونه درباره مردمانی نیک و سرزمینی که تولد، کودکی و نوجوانی نویسنده در آنجا رقم خورده است. طرح موضوعات اجتماعی در قالب رخدادهایی پر فراز و نشیب که طی آن اتفاقات خوشایند و ناگوار در کنار یکدیگر ترسیم شدهاند، از تجربه حس و طعم شیرین محبتهای قدیسهای که مادربزرگ خوانده میشد تا نفس کشیدن در فضایی که دختری جوان به دست پدری نادان به قتل میرسد، از شاهد بودن بر پایان دلخراش زندگی دوستی که برای عشقی پاک و دست نیافتنی خودسوزی میکند تا یادآوری رشد و نمو نسلی که در امتداد قد کشیدن ساقههای گیاهی غریب و در لابهلای کشتزارهای پوشیده از وسوسه گلبرگهای رنگارنگ خشخاش گام بر میداشتند، مواردی است که در این کتاب آمده است.
در این کتاب نویسنده تلاش کرده تا با لحنی ساده و بیانی روان و در چارچوب قصه یک زندگی، خواننده را با زوایای گوناگون سرزمین و جلوههای طبیعی دیاری آشنا کند که به ندرت در قالب داستانی واقعی از آن سخن به میان آمده است.
«خاش و گلبرگهای خشخاش»، اثر معبود حسیبی در 242 صفحه، شمارگان 500 نسخه و بهبهای 20 هزار تومان توسط انتشارات دامون منتشر شده است.
«در جستجوی فرخنده»
رمان «در جستجوی فرخنده»، اثر علیرضا مجابی، پیشدرآمدی داستانی درباره سوزاندن فرخنده، دختر جوان افغان است که به خاطر در افتادن با خرافات و زدودن آثار اجتماعی و فرهنگی آن در زندگی روزمره زنان شهری افغان، متهم به ارتداد گردید و ظرف مدتی کوتاه، بدون هیچگونه تامل و محاکمهای در کابل جلوی چشم مردم و دوربینهای موبایلشان به آتش کشیده شد. اتفاق نادری که در گذشته، در قرون تاریکاندیشی وسطی در اروپا، در دوران سلطه کلیسای انگلیس که حافظ منافع اشراف و ملاکین تجملپرست آن سرزمینها بود، بر سر ژندارک، قهرمان و فرماندهی نظامی جنبش ضد استعماری فرانسه آمد و با فرمان کلیسای انگلیس به ارتداد متهم و در آتش سوزانده شد.
«در جستجوی فرخنده»، اثر علیرضا مجابی در 227 صفحه، شمارگان 500 نسخه و بهبهای 20 هزار تومان توسط انتشارات روشنگران و مطالعات زنان منتشر شد.
نظر شما